Въпрос за спирачки?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за спирачки?
Здравейте,
интересува ме дали е възможно да се сложат апарати заедно със дисковете от Е34 на Е30,ако не става от кой друг модел може да се сложат по-големи такива.За тези които не знаян на Е34 525 отпред са 302 а отзад 300 мм.
Благодаря предварително.
интересува ме дали е възможно да се сложат апарати заедно със дисковете от Е34 на Е30,ако не става от кой друг модел може да се сложат по-големи такива.За тези които не знаян на Е34 525 отпред са 302 а отзад 300 мм.
Благодаря предварително.
- tuningfena
- ентусиаст
-
- Кара: е30-327 . е30-320
- Мечтае да кара: bmw 327i turbo
- Детайли за колата: BMW 327 i
Re: Въпрос за спирачки?
има доста теми , потърси ги , има няколко вариянта с втулки и главини - дискове от е36 и адаптори за апаратите , или разспробиване на дисковете и пак адаптери за апаратите или с носачи от м3 и други части за от зад носачи от компакт ti и така на татък 

Re: Въпрос за спирачки?
за е34 спирачки в е30 има тема 10 страници,от която поуката е,че не си струва
.за мен най-добри са вариантите от фиат.за 15 цола джанта-284 диск с апарати от е36-вентилирани.дисковете са с два вида дълбочина-39,5 и 43,5.с втория адаптерната планка става абсолютно плоска,което я прави по-лесна за изработка и по-устойчива.аз съм с дискове от голф гти 16в-280мм.пак става,но с фиатските е по-добре.за 16 цола-пак фиат купе,но 2.0 20в турбо-302 или 304 бяха пак на 43,5 височина.това не съм го пробвал засега,но може би апарати от е34 ще са добре.иначе оригинално фиата е с четири бутално брембо,но сигурно ще са златни.

3 мнения
• Страница 1 от 1