Съединител???
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Съединител???
Значи колеги случи се нещо мноо странно с моя съединител значи като го натиснеш той не се връща ами си остава долу!та значи пробвах да го обезвъздуша защото ми беше свършвало казанчето по едно време обаче се оказа че не е от тва аз мисля че е от гумичките на помпата-не помпата на педала а другата отдолу но не съм проверил още вие как мислите от кво е ?
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Re: Съединител???
Ple6ivia написа:Значи колеги случи се нещо мноо странно с моя съединител значи като го натиснеш той не се връща ами си остава долу!та значи пробвах да го обезвъздуша защото ми беше свършвало казанчето по едно време обаче се оказа че не е от тва аз мисля че е от гумичките на помпата-не помпата на педала а другата отдолу но не съм проверил още вие как мислите от кво е ?
Много вероятно. Провери все пак главния цилиндър на съединителя за течове вътре в колата. Легни долу при педалите и пипни с ръка около лоста на буталото - би трябвало да е сухо. Успех!
Power is Nothing Without Insanity
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
давай направо да ходим на масов ремонт при явор, 4е аз отдавна отлагам смяната
а и отстъпка ще борим някаква

а и отстъпка ще борим някаква

Слушай сега внимателно и печелиш обезателно... щом в краката ти нямаш локвичка спирачна течност значи си касметлия, защото горната помпа е много гадна за смяна... значи е долната тя се намира точно под скоростният лост там дето е кардана една малка (около 12см дълга и около 2см диаметар) трабичка е в нея влиза маркуче като за спирачка ... и с два полта единият е лесен намира се от долната страна и се сваля с ключе но другият болт е отгоре и става само с тесчотка и удължение около 15 см махаш помпата и (като махаш и маркучето което влиза в нея то е като на спирачките метално) я носиш на ремонт (кадето ремонтират спирачни системи има един майстор например на 1вата пряка след опълченска посока люлин по симеон ж дясно) там ти почистват, сменят гумичките взимат ти 5 лв и си в джаза (аз я смених насред витошка и патриарха (понеже там и живея) и направих екологично бедствие от спирачна течност по асфалта (горките съседи) та успех начинанието е лесно с ремонта и разкарването до маистора с помпара 2 часа при налични инструменти и нерви 

BMW never stop's ....
Любо Тодоров
Любо Тодоров
не е долната защото по нея няма едно петънце
днес свалих горната понеже всички ми казаха че от нея е проблема пък утре ще видим-а между другото само по локвата в купето ли се познава че горната е развалена или има и други симптоми???Направо днеска ми се разказа играта докато я сваля- тая кола е пълна новсякъде с некви работи

може и да се е спукало маркуче но ... със сигурност пада ли педала на съеденителя значи проблемацията е в загуба на спирачна течност. или ако си го оправил клякаш до колат ахващаш педала с дясна ръка и правиш пълно движение от горе до долу и го правиш бързичко докато педала се вдигне около сантиметар два после сядаш в купето и започваш да помпаш с крак докато не се обезваздуши системата... 

BMW never stop's ....
Любо Тодоров
Любо Тодоров
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2