прекъсване м20б20
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- IveTooO MpoWeR
- Потребител
-
прекъсване м20б20
колеги дайте мнения.пиша от профила на приятелката си щот си забравих паролата на моя
. та значи проблема е следния,когато карам със постоянна скорост и държа едни обороти ,има моменти в които за секунди колата забива муцуната и после пак все едно отпушва и пак тръгва...
кажете къде да търса причината.иначе си работи нормално само при постоянна скорост и обороти се получава този проблем и то не винаги.

кажете къде да търса причината.иначе си работи нормално само при постоянна скорост и обороти се получава този проблем и то не винаги.

Последна промяна IveTooO MpoWeR на 22 Ное 2010, 10:02, променена общо 1 път
Бензин,а не кръв! Двигател,а не сърце! Машина,а не човек! = BMW Ентусиаст
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
Re: прекъсване м20б20
виж свещи,кабели,дистр.Капачка
Обикновенно тва придърпване го прави при вече прецакана капачка .. поне при мене беше така..
Обикновенно тва придърпване го прави при вече прецакана капачка .. поне при мене беше така..
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Колега, наскоро и аз имах такива симптоми, при мен се оказа проблемен палеца на делкото - напукан и пуска искри в дистрибуторната капачка, даже не можа накрая и да запали колата 

Никой не мое ма връне на селу!
и аз съм имал подобен проблем...сменявах свещи капачка...накрая от палеца се оправи

- IveTooO MpoWeR
- Потребител
-
преди време свалях капачката и палеца,мотора е мотроник и са на вала та от трите уши на палеца едното от краините го счупих и сега така карам дали ще е в това причината. 

- tuningfena
- ентусиаст
-
- Кара: е30-327 . е30-320
- Мечтае да кара: bmw 327i turbo
- Детайли за колата: BMW 327 i
мойта правече така понеже се мокреше при магла и дъжд , бях и махнал пластмасите около делкото , виж я ако не е влажна , значи смени дето казаха колегите палеца или кабелите,
- IveTooO MpoWeR
- Потребител
-
незнам вече и аз от кво прави така ...
почвам да си мисла да не се окаже че са кабелите и по точно този със датчика на него
накрая ще зема да смена всичко (кабели,свещи,капачка,палец,бубина)

почвам да си мисла да не се окаже че са кабелите и по точно този със датчика на него

- tuningfena
- ентусиаст
-
- Кара: е30-327 . е30-320
- Мечтае да кара: bmw 327i turbo
- Детайли за колата: BMW 327 i
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
IveTooO MpoWeR написа:незнам вече и аз от кво прави така ...![]()
Ами колега вместо да се набутваш със смяна на скъспи кабеляци, просто си ги провери при работа на мотора на тъмно, ако има някакви утечки се вижда как "светят" -прескачат искри помежду им-прост метод, но много ефективен; палеца също има начин да се провери дали подава ток както трябва, а понякога неизправностите при него се виждат и с просто око, а също и капачката. Бобина ме съмнява да е, пък и това е сравнително надежден компомент, който доста рядко се поврежда и обикновено последен се проверява.
п.п. Изброените от теб части- оригинални струват колкото една Е30-ка
Никой не мое ма връне на селу!
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
Колега, ти добре си го описал, но аз все пак да те попитам.
Как го чувстваш? Като прекъсване - забиване на муцуна или по-скоро като моментен недостиг на гориво? Нещо както когато ти е на път да ти свърши бензина...
Защото ако е по-скоро първото, наистина най-добре на тъмно се вижда и хваща. При мен се оказаха свещи и го правеше същото.
Ако е второто, при мен се реши с подмяна на бензиновият филтър.
m20b20
Как го чувстваш? Като прекъсване - забиване на муцуна или по-скоро като моментен недостиг на гориво? Нещо както когато ти е на път да ти свърши бензина...
Защото ако е по-скоро първото, наистина най-добре на тъмно се вижда и хваща. При мен се оказаха свещи и го правеше същото.
Ако е второто, при мен се реши с подмяна на бензиновият филтър.
m20b20

10 мнения
• Страница 1 от 1