пак за шпера...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Станислав Попов
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30
- Мечтае да кара: е30
пак за шпера...
колеги, монтирам си вчера 4.10ка шпер ,но при ваденето на стария съм размести шлиците на кардана, тръгвам да карам и при 60км почва супер голяма вибрация, врущам се вдигам колата свалям всичко пасвам кардана на двете бели точни (не беше на тях преди това) щаслив тръгвам пак, и пак същата вибрация самоче при малко по висока скорост, и незнам сега какво да я правя тая кола вече
ще свалям май пак да гледам тия точки, ако някой има идея да помага, мерси 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Re: пак за шпера...
виж как сам си отговаряш

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Станислав Попов
- младши ентусиаст
-
значи няма друг вариянт за тая вибрация.. доста добре ги гледах мамка му.... а може ли от диф-а да става вибрацията ..
- Madjara
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: икономайзер
- Станислав Попов
- младши ентусиаст
-
все едно незнаеш от кой взех лагера кви са ся тия работи 

- Madjara
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: икономайзер
- Skrap Team Extream
-
-
случаино да си изпускал 2 та кардана или да си ги ударил с нещо, ако си отделил с чук секач или нещо в този род, задния фланец,които се зтлобява с болтовете за фланеца на пиньона, да няма криво там.
Най важно свали и провери на предното пьрче кардан,от пред до гуменото каре,вьтре има една малка втулка каучукова,ако се е разкьсала може и от нея да е. сьщо и ако висящият лагер с много твьрд каучук се получава вибрация. един сьвет като качваш кардана пьрво стегни гуменото каре след това висящият лагер.
Най важно свали и провери на предното пьрче кардан,от пред до гуменото каре,вьтре има една малка втулка каучукова,ако се е разкьсала може и от нея да е. сьщо и ако висящият лагер с много твьрд каучук се получава вибрация. един сьвет като качваш кардана пьрво стегни гуменото каре след това висящият лагер.
- Станислав Попов
- младши ентусиаст
-
а като е карана 5-10км с НЕ паснат както трябва кардан, да му се е отразило , да взема да си купя един цял кардан втора ръка , че взе да ми писва...
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
И аз съм я карал моята с непаснат кардан но леко и то градско , като го напаснахме сичко е наред и няма никви щети
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Станислав Попов
- младши ентусиаст
-
deyan-enchev написа:И аз съм я карал моята с непаснат кардан но леко и то градско , като го напаснахме сичко е наред и няма никви щети
моето не беше леко мамка му, аз затва съм във филма че съм му тръснал вълната , утре ми идва новия(стар) поне от приятел , читав и на тънкана цена и ще споделя

- Dafy
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 coupe IS
- Мечтае да кара: Мойта си Е30-ка !
- Детайли за колата: черно e30 купе IS на газ
гуменото каре ако си сменил с някой ментак ще тресе и то как ...
имаме опит тука ... слагай само истински части ... SWAG е добре ...относително прилично ...цена/качество
имаме опит тука ... слагай само истински части ... SWAG е добре ...относително прилично ...цена/качество

- Станислав Попов
- младши ентусиаст
-
неразбирате за какво говоря ми се струва, карета , тампони , сичко е ок въпроса е че карах с разместен кардан и след тва като го наместих пак същото 

- Skip_209
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ti
- Мечтае да кара: лястовица с рамка
E30-Kz написа:deyan-enchev написа:И аз съм я карал моята с непаснат кардан но леко и то градско , като го напаснахме сичко е наред и няма никви щети
моето не беше леко мамка му, аз затва съм във филма че съм му тръснал вълната , утре ми идва новия(стар) поне от приятел , читав и на тънкана цена и ще споделядано се оправи

www.Steroid-X.com
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33
- Станислав Попов
- младши ентусиаст
-
Skip_209 написа:E30-Kz написа:deyan-enchev написа:И аз съм я карал моята с непаснат кардан но леко и то градско , като го напаснахме сичко е наред и няма никви щети
моето не беше леко мамка му, аз затва съм във филма че съм му тръснал вълната , утре ми идва новия(стар) поне от приятел , читав и на тънкана цена и ще споделядано се оправи
може ли един превод
![]()
може , тва означава да го ревизираш, смяна на карета и висящ лагер, как не си го чувал.. наистина си офф и караш и мен да съм оф

- pininfarina
- кандидат ентусиаст
-
колега ще излезне някое каре според мен
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2