Въпрос относно диференциали..
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Demo 9
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е53 4.4
- Мечтае да кара: Е60 V10
Въпрос относно диференциали..
в момента съм с виско шпер и въпроса ми е може ли да извадя касетата от него и да сложа обикновена от Е34 520? Капака на виското различава ли се по нещо от този на обикновеното голямо прасе?

- BMW_DRIVER
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328ci & E30 327Ti
- Мечтае да кара: която вкачи
Re: Въпрос относно диференциали..
99% трябва да са 1 към 1
http://www.youtube.com/watch?v=P0XCgzj6 ... e=youtu.be неделни развлечения-бог да дава живот на шперо 
2 ГОДИНИ ПО-КЪСНО..... https://www.youtube.com/watch?v=oeH1F_oxzbw

2 ГОДИНИ ПО-КЪСНО..... https://www.youtube.com/watch?v=oeH1F_oxzbw
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Demo 9 написа:в момента съм с виско шпер и въпроса ми е може ли да извадя касетата от него и да сложа обикновена от Е34 520? Капака на виското различава ли се по нещо от този на обикновеното голямо прасе?
Задай си въпроса малко по конкретно, ти касетата заедно с короната ли искаш да сменяш или само самите касети ?
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- Demo 9
- младши ентусиаст
-
налице са 2 дифа един виско шпер за Е30 (моят) другия е от Е34 520.. идеята ми е ако може да взема само касетата от отворения и да я сложа на мястото на виското и да си остане със същото число, оттам нататък заварка.. та става ли или не

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
Demo 9 написа:налице са 2 дифа един виско шпер за Е30 (моят) другия е от Е34 520.. идеята ми е ако може да взема само касетата от отворения и да я сложа на мястото на виското и да си остане със същото число, оттам нататък заварка.. та става ли или не
Пак не схващаш какво те питам, добре ще задам въпроса друго яче, двата дифа с какви предавателни числа са, ако са еднакви имаш голяма шанс за успех, а и щом ги имаш не проблем да погледнеш дали капаците съвпадат, ако съвпадат вече 100% сигурно ще стане, ако е изпълнено и горното условие!
Ако не отговарят, условията дай повече инфо за двата дифа какви са

П.С. Заварен диф карал ли си ?

- Demo 9
- младши ентусиаст
-
единия диференциал е виско шпер 3.7 и е на моята кола (Е30) другия е отворен 3.15 и е на Е34 520. Този от Е34-ката така или иначе ще се сваля и няма да се ползва повече та въпроса ми е може ли от виско шпер 3.7 моя диф да стане отворен 3.7 и впоследствие да го заваря
не съм карал със заварка, но и с виско не бях карал и определено не ми харесва..

не съм карал със заварка, но и с виско не бях карал и определено не ми харесва..

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
Demo 9 написа:единия диференциал е виско шпер 3.7 и е на моята кола (Е30) другия е отворен 3.15 и е на Е34 520. Този от Е34-ката така или иначе ще се сваля и няма да се ползва повече та въпроса ми е може ли от виско шпер 3.7 моя диф да стане отворен 3.7 и впоследствие да го заваря![]()
Директно няма да стане, но ако прехвърлиш короните има бегли шансове, но най вероятно ще се наложи да правиш подложка между короната от виското и касетата от отворения диф(не съм отварял точно 3.15 за това не го казвам със сигурност)

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
на 3.15то става без подложка

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
Явор написа:на 3.15то става без подложка
Е значи тогава човека сменя, короните, заварява, сглобява и почва да се учи да кара нещо странно

- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
ge_a написа:Явор написа:на 3.15то става без подложка
Е значи тогава човека сменя, короните, заварява, сглобява и почва да се учи да кара нещо странно
няма нещо по странно от отварящ бмв шпер на 25% било то пластинчат или виско,щото баш когато ти трябва го няма

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
kirililiev написа:ge_a написа:Явор написа:на 3.15то става без подложка
няма нещо по странно от отварящ бмв шпер на 25% било то пластинчат или виско,щото баш когато ти трябва го няма
Моя си работи нямам оплаквания и като пусна гаста колата застава мирна

- kirililiev
- ентусиаст
-
ge_a написа:kirililiev написа:ge_a написа:Явор написа:на 3.15то става без подложка
Моя си работи нямам оплаквания и като пусна гаста колата застава мирнаТуй сме го дъвкали няма кво пак, на кой както му харесва
мойта със заварката буйства и неще да застава мирна,пусна ли гаста и се включва мантинелен офроуд режим.....легенди разни всеки е слушал
ей ти тука едно е30 на краси,със заварка,то държи и рекорда за време на картинг писта варна,ский колко е настабилно и как не слуша

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
kirililiev написа:...... заварката има недостатъци,но са по малко от 25процентов отварящ шпер
Кире бате, къде видя да съм написал че моя е 25% -тов

- kirililiev
- ентусиаст
-
ge_a написа:kirililiev написа:...... заварката има недостатъци,но са по малко от 25процентов отварящ шпер
Кире бате, къде видя да съм написал че моя е 25% -тов![]()
![]()
Иначе сигурно си прав, ама между моя шпер и заварка предпочитам шпера
ееее,ти имаш жокери,не се брои

Добре де ама нали на "Demo 9" шпера е виско,би трябвало прогресивно да заключва и да не изпуска като пластинчат?Дори до колкото съм наясно стига около 70-80%,което си е близо до заварен диф,само дет не троши полуоски.
За к'ъв к..р ти е тоя заварен диф?(въпрос към Пешо (Demo 09))
За к'ъв к..р ти е тоя заварен диф?(въпрос към Пешо (Demo 09))
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2