Замръзнала рейка или?

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Аватар
Кара: e30 318is

Замръзнала рейка или?

Мнение от E30_M_Tech_ll » 29 Яну 2010, 0:36

та проблема е следния....
откакто паднаха температурите до -20 градуса колата не може да прави пълен ляв :shock: пълен десен си правя без проблем но на ляво неще и неще.... завива един оборот и толкоз (по принцип прави 2 и малко от средата до пълно завъртян волан) колата е без хидравлика....
та възможно ли е маслото в рейката ми да е замръзнало и да не ми позволява да правя пълен ляв или е от нещо друго....
или пък просто съм си намерил подходяща причина да си сложа рейката от е36 дето ми тежи в багажника :mhihi:
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!

младши ентусиаст
Аватар

Re: Замръзнала рейка или?

Мнение от mnh » 29 Яну 2010, 2:10

Аверче да нямаш замръзнали буци сняг,киша и подобни мокри мръсни гадорий някъде около подкалника :shock:

Ти ташак ама верно май е възможно :mhihi:

Аватар

Мнение от E30_M_Tech_ll » 29 Яну 2010, 10:53

със сигурност не е от буци около подкалниците... и аз отначало си мислех така но ги изчистих перфектно и промяна нямаше...
добре де може да не е масло ами грес ли и аз не знам кво :) нали все нещо има в тая рейка което да намалява триенето.... или са бъркам :shock:
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 2shae » 29 Яну 2010, 11:24

Наведи се под капака и му дъхни 3-4 пъти на туй масло.
Или я паркирай 30-ката на слънце откъм замръзналата страна.К'во си избереш.
No time like the present.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 316 84г. м10б18
Мечтае да кара: на рали съзтезание :)

Мнение от cargo22 » 29 Яну 2010, 13:37

Тая рейка сигурно е от тия на водна основа, последен писък на модата.Като стане студено замръзва и не ти дава да презавиваш anti oversteer control. :mhihi: :mhihi:
Сигурно е протекла от някъде, щом в едната посока изпуска, за ремонт е. :P

Аватар

Мнение от E30_M_Tech_ll » 29 Яну 2010, 20:05

аве като си нямате хабер що пишете в темата? и аз си нямам хабер от рейки и затова пуснах тема някой да ми обясни ... а не някой като мен дето не знае нищо по въпроса :ranting: :dummy:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ЛЯСТОВИЦА С РАМКА

Мнение от rahoGabroveca » 29 Яну 2010, 20:59

суха рейка !!!!!!!!!!!!!
кой каза протекла :mhihi: :mhihi:
ИзображениеИзображение

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 29 Яну 2010, 21:21

E30_M_Tech_ll написа:аве като си нямате хабер що пишете в темата? и аз си нямам хабер от рейки и затова пуснах тема някой да ми обясни ... а не някой като мен дето не знае нищо по въпроса :ranting: :dummy:
Ми вземи малко се ограмоти, че тогава мрънкай. Замръзнал ти е мозъка, а не маслото дето го няма в рейката
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 316 84г. м10б18
Мечтае да кара: на рали съзтезание :)

Мнение от cargo22 » 29 Яну 2010, 21:27

Стига де, той колегата просто се чудеше как да ни каже за рейката от е36 в багажника, и намекна че нещо не му работи тази.
:yes:

Не виждам защо треа да се нервира, истината е някъде там :mhihi:

Аватар

Мнение от E30_M_Tech_ll » 29 Яну 2010, 21:37

mitko_n1 написа:
E30_M_Tech_ll написа:аве като си нямате хабер що пишете в темата? и аз си нямам хабер от рейки и затова пуснах тема някой да ми обясни ... а не някой като мен дето не знае нищо по въпроса :ranting: :dummy:
Ми вземи малко се ограмоти, че тогава мрънкай. Замръзнал ти е мозъка, а не маслото дето го няма в рейката

бе моя не знам ама твоя сигурно се е вкоченил толкоз на високо....
искаш да ми кажеш че като рейката се води "суха" вътре се трие метал в метал така ли? тва говори лошо за теб... не за друго ми щото продаваш авточасти..... :) единия ми маншон е скъсан... и от там с времето ако се е напълнила с боклуци и сега всичко като се е вкоченило и ето ти незавиваща рейка.... ама то ти откъде може да занеш.....
пък и нали форума е затова... да питаме и да се ограмотяваме ако не знаем нещо.... а не само да си чешем пръстите....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от likesake » 29 Яну 2010, 21:46

дай да ти дам една завиваща рейка за 20 лева

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 29 Яну 2010, 21:52

Препоръчително е да си мериш приказките, защото след следващата сбирка ще те наболяват дребните кокалки. Не си създавай врагове, щото ще си патиш :!: Петър ти прости на сбирката, ама не винаги ще ти се разминава :!:

Ако си беше формулирал темата по малко по-нормален начин, да споменеш за скъсания маншон, нямаше да те хранят.

Edit:НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК
Последна промяна Митко Стоянов на 29 Яну 2010, 22:30, променена общо 1 път
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: e60 e30 turbo

Мнение от ///ivanE30 » 29 Яну 2010, 21:54

тои си задава въпроси дава си сам и решения на тях, щом ти е скъсан маншона кво искаш професоре :mhihi: :mhihi:
bedrock city racing

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30 323

Мнение от mikimau » 29 Яну 2010, 22:57

///ivanE30 написа:тои си задава въпроси дава си сам и решения на тях, щом ти е скъсан маншона кво искаш професоре :mhihi: :mhihi:

Е как кво- ключе за удължаване хода на рейката у лево :mrgreen:
Изображение
Изображение

Аватар

Мнение от E30_M_Tech_ll » 30 Яну 2010, 0:16

не ве то е близко до акъла от кво може да е .... но по странното е че стана докато си седи колата на паркинга.... и точно откакто паднаха много температурите... та си помислих че може да е от нещо друго ....
пък и мжоеше някой друг да се е сблъсквал със същия проблем и да помогне с полезна информация знам ли.....

mitko_n1 написа:Препоръчително е да си мериш приказките, защото след следващата сбирка ще те наболяват дребните кокалки. Не си създавай врагове, щото ще си патиш :!: Петър ти прости на сбирката, ама не винаги ще ти се разминава :!:

Ако си беше формулирал темата по малко по-нормален начин, да споменеш за скъсания маншон, нямаше да те хранят.

Edit:НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК

ми ти първи почна да се заяждаш.... аз никога не съм си поставял за цел да си създавам врагове а точно обратното...
а ти защо вместо да помогнеш с нещо полезно тръгна да ме обсъждаш.... най вероятно с цел именно да ти се вържа и да демонстрираш че може да ме набиеш.... еми това всички го знам ти си двойно по едър от мен ... но какво ще докажеш с това? хем и двамата сме от варна познаваме се.. та дори и сделки сме правили.... що реши че имам нещо против теб и искам да го демонстрирам в интернет?

Следваща

Назад към E30