За и против боядисването на лайстните
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Новини
-
За и против боядисването на лайстните
Иде реч за онези лайсни които опасват прозорците и вратите. Незнам дали се изразявам правилно но както сте забелязали съм все още зле с терминологията
Ще се впусна в обяснение. Става въпрос за онези лайсни, които започват от зания прозорец долу в дясно, минават над прозорците и се спускат при предните по колонката. Обикновенно тези лайсни (незнам защо реших, че така се казват) са сив металик. Най правят впечатление на черна кола, каквато е моята. Гледах много снимки в нета и почти навсякъде гледам че са боядисани в черно. Вие боядисвали ли сте ги? Аз се чудя .....мисля че ще изглежда по-добре, още повече ако и прозорците са тъмнички. Става зверски на вид
) (Между другото тия лайсни на практика правят ръба на канала за вода от двете страни на покрива, дано сега ме разбрахте)

Ще се впусна в обяснение. Става въпрос за онези лайсни, които започват от зания прозорец долу в дясно, минават над прозорците и се спускат при предните по колонката. Обикновенно тези лайсни (незнам защо реших, че така се казват) са сив металик. Най правят впечатление на черна кола, каквато е моята. Гледах много снимки в нета и почти навсякъде гледам че са боядисани в черно. Вие боядисвали ли сте ги? Аз се чудя .....мисля че ще изглежда по-добре, още повече ако и прозорците са тъмнички. Става зверски на вид

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
- RAFF
- младши ентусиаст
-
като имаш такова голямо желание да си направиш лайстните черни-добре.свалиги, изшкуркай ги, хвърли им една основа, миния с водна шкурка и ги боядисай.
- Strastnia za BMW
- Потребител
-
da no ako svaljash laisnite vnimavai za6toto se izkrivjavat mnogo lesno i posle stava edna......spored men ako iska6 da si gi bojadisva6 pravi go na mjasto. 

THE BEST E30
- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
Delian написа:Tezi laisni ako sa ti hromirani ne mozesh da gi boiadisash /ste padne boiata/ ,a koito si gi gledel 4erni te sa zavodski taka.kazvat im SHADOWLINE.I az iskah da si bojadisam no me razubediha.
Shadowline ne kazvat li na lentata koiato e v gornia krai na prednia prozorec i pazi ot slunceto

12 мнения
• Страница 1 от 1