Въпрос към собствениците на 324d...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
Въпрос към собствениците на 324d...
Понеже в дискусиата в дир.бг (специално на този адрес, а също и тук) някакъв заблуден екс-собственик на Е30 324d твърди че била пълен боклук, че не вървяла въобще, и че един прост Opel Vectra 1.7D я биел на старт. Кажете и вие, позовавайки се на своя опит: доколко вярно е това (лично аз въобще не му вярвам)?
И аз видях кви ги писа тоя смешник с Вранглера
Возил съм се доста пъти на Е30 324d, защото един приятел караше такова такси и мога със сигурност да кажа, че ще скъса кой да е друг дизел без турбина (може би без MB124-300D)! Вектри 1,7д, Кадети 1,7д, Фордове 1.8д и други дизелови бараки ще останат много назад... Това все пак е 6 цил. 2,4 БМВ дизел, било то без турбина и на много години! Оня просто не се чуваше какво говори - максималната му скорост била 140 км/ч :mha: , май никога не е имал 324d
...
PILOTA ще каже дали е вдигал над 140 и дали най-убитата вектра - 1.7д го бие на старт 

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Аз му отговорих на тоя тъпак, просто не се сдържах

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- PILOTA
-
Burn Out Master
-
- Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
- Мечтае да кара: M5 i RS4
Ami da mi dokara Vectrata i 6te j vidim!
Ne se davam na drug DIESEL a nai malko na OPEL.Za 300D ne znam ama s 250 se spravjm bezproblemno! 

- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
Zdraveite,
karame na prava otse4ka dalga okolo 6 km. s OPEL-ASTRA kojato v momenta varveshe na GAS avtomatik,
stigame do skorost 180km/h i sased4eto mi kazva ti koga 6te me povezo6 s takava skorost.
V sashtja moment drug nash poznat s BMW-324D
mina s 5 4oveka palna kola i prodalzi dase otdale4ava ot nas.Vikam davai
gonka sega.A sased4eto mi kazva nemoga osven da maxna lamarinata pod pedala za gazta.Sled 10 minuti pristigame v grada i se otbivame v edno kafe za po4ivka i naishte poznati im ve4e bqxa servirali kafeto.Ot
togava dosega pove4e sased4eto nemee bazikalo za moeto BMW 320i
4e bilo na 18 godini,a DISELA koito ni izprevari na 16 god.Taka 4e nesi pravete shegi4ki s BMW 324D
P.S. sashtoto tova BMW324D v moment a eobqveno za prodavane.Cena ako nese laza 3500 lv.
karame na prava otse4ka dalga okolo 6 km. s OPEL-ASTRA kojato v momenta varveshe na GAS avtomatik,
stigame do skorost 180km/h i sased4eto mi kazva ti koga 6te me povezo6 s takava skorost.

mina s 5 4oveka palna kola i prodalzi dase otdale4ava ot nas.Vikam davai
gonka sega.A sased4eto mi kazva nemoga osven da maxna lamarinata pod pedala za gazta.Sled 10 minuti pristigame v grada i se otbivame v edno kafe za po4ivka i naishte poznati im ve4e bqxa servirali kafeto.Ot
togava dosega pove4e sased4eto nemee bazikalo za moeto BMW 320i
4e bilo na 18 godini,a DISELA koito ni izprevari na 16 god.Taka 4e nesi pravete shegi4ki s BMW 324D

P.S. sashtoto tova BMW324D v moment a eobqveno za prodavane.Cena ako nese laza 3500 lv.
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
7 мнения
• Страница 1 от 1