Салон от Е36 купе на Е30 купе
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Салон от Е36 купе на Е30 купе
Колеги търсих търсих и накрая тотално се оплетох... та въпроса ми е може ли кожен салон от е36 купе да се сложи на е30 купе, разбира се с наличните бургии и прочие ?
!!!BLUE POWER !!! BMW POWER !!!
======================
======================
- MotorsportPower
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 1981 Corvette
Re: Салон от Е36 купе на Е30 купе
При наличие на ъглошлайф, бормашина и телоподаващо, можа да стане. Ама дали ще стане красиво и няма да личи каде е барал българина, зависи от теб или който го прави
- igra4a-c2560xm
- младши ентусиаст
-
- Кара: 30 ки до гроб
- Мечтае да кара: на метан
- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
agopsi написа:Колеги търсих търсих и накрая тотално се оплетох... та въпроса ми е може ли кожен салон от е36 купе да се сложи на е30 купе, разбира се с наличните бургии и прочие ?
Явор има на комбито ако не се лъжа салон от м3 е36 - вейдър -

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Аз имах на червеното купе вейдъри отпред .. може да си ги хванеш на 2 болта, но опира в средната конзола,иначе мърда напред, назад без проблеми.В r3vlimited.com и e30tech.com един пич си е направил DIY как да го направиш с планчици, хваща се на четирите болта, седалката седи настрани от централната конзола (което е всъщност големия проблем на предните седалки от е36, еле пък вейдъри - по-широки са).Това за предните.
Задните .. самата седалка става от всяко купе, но проблемна ти е облегалката.За там, пробвахме с Явор всички облегалки от купе,седан и каквито имаше налични и най-вече пасна седалка от кабрио (пък и се връзва добре с вейдъра), но там пък имаш проблем,че ти остават едни дупки отстрани, защото седалката от кабриото е по-тясна.Закрепването ще си го измислиш, варианти много с този сетъп!Другото кофти е,че седалката от кабриото (в случая) беше двуместна и забравяш да возиш трима отзад, че ще ти съсипят седалчицата..
Дано съм бил полезен със скромния опит, който имам.
п.с. Недей да си дупчиш купето, за да ги закрепиш!
Задните .. самата седалка става от всяко купе, но проблемна ти е облегалката.За там, пробвахме с Явор всички облегалки от купе,седан и каквито имаше налични и най-вече пасна седалка от кабрио (пък и се връзва добре с вейдъра), но там пък имаш проблем,че ти остават едни дупки отстрани, защото седалката от кабриото е по-тясна.Закрепването ще си го измислиш, варианти много с този сетъп!Другото кофти е,че седалката от кабриото (в случая) беше двуместна и забравяш да возиш трима отзад, че ще ти съсипят седалчицата..
Дано съм бил полезен със скромния опит, който имам.
п.с. Недей да си дупчиш купето, за да ги закрепиш!

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
Благодаря много за съветите. Просто не мога да си намеря свестен кожен салон за е30 и май ще трябва да си взмеа от е36.
Може би ще изчакам да стане една идея по топло и ще започна и ще Ви пиша ако имам въпроси.
благодаря
Може би ще изчакам да стане една идея по топло и ще започна и ще Ви пиша ако имам въпроси.
благодаря
!!!BLUE POWER !!! BMW POWER !!!
======================
======================
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
значи на пролет..успех
..пусни лично кат си готов да ти отключа темата.

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
7 мнения
• Страница 1 от 1