Разпрах гърнето като женски сутиен :)
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Новини
-
Разпрах гърнето като женски сутиен :)
Понеже съм кухо парче и явно реших че съм на половин метър от земята та си минавам юнашки по една селска пътека в софийски квартал а срещу мене камък .....ама малък изглеждаше бе ....минах така че да ми е между гумите и ПРААААААААС се чу нейде изотдолу. Да ама бързах и си викам после ще гледам ко става. Цяла нощ нагоре надолу - никакъв проблем. По едно време лека полека започна да се чува някакво дрънчене откъм гърнето. Спирам, отварям прозореца ...на място подавам газ .....няма проблем но като паднат оборотите и пак неприятно дрънчене. Днеска бутнах с ръка ауспуха ...като откачен се мандахерца ......качих я на канал ..слизам и какво да ви кажа ...от долу като апокалипсис ......гърнето мязаше на сутиена на гаджето след бурна нощ - демек на парцали. Малко съм некомпетентен с терминологията но ще се опитам да обясня някак криво ляво. Ауспуха ...тръбата отива в гърнето .....от него пак тръба ..и точно заварката между гърнето и тръбата се изпраскала ....да ама гърнето цъфнало като майска роза. Сега подрънквам авторитетно покрай куките и се гледаме влюбено ...
Не разбирам обаче защо само дрънчи а не да гърми ....
Понеже не ми се струва адекватно да заварявам и кърпя въпросния чарколяк та си правя сметката едно хубавко новичко, защото това хем цъфнало и на липа ухае хем ръждиво като мотика ...
Осветете цените и вариантите ....
Не разбирам обаче защо само дрънчи а не да гърми ....
Понеже не ми се струва адекватно да заварявам и кърпя въпросния чарколяк та си правя сметката едно хубавко новичко, защото това хем цъфнало и на липа ухае хем ръждиво като мотика ...
Осветете цените и вариантите ....
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
аз преди няколко дена задното го направих на прани гащи
ма имах късмет само тампоните се бяха скъсали 

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- Новини
-
RE: DA WOLF
Камъка найстина не беше голям и не очаквах, че ще закачи нещо, камо ли картера. Просто гърнето е дъртичко и не беше читаво по принцип. Беше ниско и беше въпрос на време да го закача някъде.
5 мнения
• Страница 1 от 1