смукатели и дросел от б25
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- tonkata
- 50" ракия тийм
-
- Кара: 330 d
смукатели и дросел от б25
колата е с м20 б20 и се чудя ако и сменя смукателните колектори с такива от м20 б25
заедно с дросела дали ще има ефект който се усеща имам и 210 кубикови дюзи мога и тях да монтирам , до сега не съм се занимавал с атмосферен тунинг , но ако мислите че ще има логика да се посъживи съм готов да пробвам а и между другото в момента е с некав чип с бутнат аванс и повечко бенз във високите
заедно с дросела дали ще има ефект който се усеща имам и 210 кубикови дюзи мога и тях да монтирам , до сега не съм се занимавал с атмосферен тунинг , но ако мислите че ще има логика да се посъживи съм готов да пробвам а и между другото в момента е с некав чип с бутнат аванс и повечко бенз във високите

- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
Re: смукатели и дросел от б25
ше тръгне колега

Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
Което не става с акъл,става с мощност

Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи

Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
- Банго
- младши ентусиаст
-
като сложиш по-големия колектор ще изгубиш скороста на въздушния поток,демек в ниските ще е много мудна и разхода ще се увиличи, а ако слижиш по-големи дюзи още повече.Пробваи ама мисля,че няма да ти хареса.Сложи само изпускателни колектори съответно и цяла та генерация от Б25 и ще имаш положителен ефект,както и с твоя колектор ама с по-големите дюзи и клапан за налягането на бензина отБ25 и така започва да върви по-добре.Нека и други колеги да кажат но на мен не ми харесва как става с колектор от Б25 на Б20
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА
- BMWPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: колко да кара
- Мечтае да кара: Е34-540
- Детайли за колата: То кола ли е чудо ли е
cherveia написа:като сложиш по-големия колектор ще изгубиш скороста на въздушния поток,демек в ниските ще е много мудна и разхода ще се увиличи, а ако слижиш по-големи дюзи още повече.Пробваи ама мисля,че няма да ти хареса.Сложи само изпускателни колектори съответно и цяла та генерация от Б25 и ще имаш положителен ефект,както и с твоя колектор ама с по-големите дюзи и клапан за налягането на бензина отБ25 и така започва да върви по-добре.Нека и други колеги да кажат но на мен не ми харесва как става с колектор от Б25 на Б20
Ти току що нищо не каза почети малко няма да давам жокери за какво говоря а относно идеята на колегата тя в момента и е в повече въздуха на М20ската ако е със 731 глава демек от по-новите М20ски та камо ли да и сложиш още по-големи смукатели и дросел
сложи си един Рошав вал и почва лекинко да тръгва но нищо усобено от тоя матор като цяло нищо нестава само дет е дооста здрав

<<<DRIVE BMW ONLY>>>
- Cherenz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d,Е46 М3
- Мечтае да кара: E46 M3 Touring
Смисъл никакъв няма в големия дросел и колектор от б25 на б20,защо?
Защото клапаните на б20ката са малки и смучат по-малко и от това количество въздух,което
може да влезе през б20вия дросел,а относно дюзите и 440цц. да сложиш пак няма смисъл
няма ли вятър в моторя няма и смисъл от гориво
Защото клапаните на б20ката са малки и смучат по-малко и от това количество въздух,което
може да влезе през б20вия дросел,а относно дюзите и 440цц. да сложиш пак няма смисъл
няма ли вятър в моторя няма и смисъл от гориво

- tonkata
- 50" ракия тийм
-
- Кара: 330 d
BMWPower написа:cherveia написа:като сложиш по-големия колектор ще изгубиш скороста на въздушния поток,демек в ниските ще е много мудна и разхода ще се увиличи, а ако слижиш по-големи дюзи още повече.Пробваи ама мисля,че няма да ти хареса.Сложи само изпускателни колектори съответно и цяла та генерация от Б25 и ще имаш положителен ефект,както и с твоя колектор ама с по-големите дюзи и клапан за налягането на бензина отБ25 и така започва да върви по-добре.Нека и други колеги да кажат но на мен не ми харесва как става с колектор от Б25 на Б20
и дросел
от тоя матор като цяло нищо нестава само дет е дооста здрав
изказа се доста неподготвен , пусни му малко вятър на м20 то и ще останеш очарован

- BMWPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: колко да кара
- Мечтае да кара: Е34-540
- Детайли за колата: То кола ли е чудо ли е
НЕзнам кой се е изказал неподготвен имал съм 5-такива М20ски и като цяло нищо особено за да си спестя доста обеснения от първи клас ще ти кажа само да пробваш да направиш това за което питаш и после сподели впечатления след седмица каране с тоя сетъп на ЛС 

<<<DRIVE BMW ONLY>>>
7 мнения
• Страница 1 от 1