Трансплантация на м50б20 в е30
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Трансплантация на м50б20 в е30
Колеги ако може тук даа разтеглим на дълго и широко какво що как трябва и така нататък.
Аз знам за следните неща трябват ми лапи, рдиатор от е36, картер от е34, маховник иначе искам да изпозлвам мойта скорстна кутия тя е от м20б20 защото не ми се купува друга. Айде вие сте
Аз знам за следните неща трябват ми лапи, рдиатор от е36, картер от е34, маховник иначе искам да изпозлвам мойта скорстна кутия тя е от м20б20 защото не ми се купува друга. Айде вие сте

sideways driver
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
- sharkvn
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 с PVC мотор
Re: Трансплантация на м50б20 в е30
за сиромашки проект М20 кутия става с твоя съединител, с твоя маховик (който е по лек), с твоя стартер, не сменяш кардан ,не сменяш диф, не режеш лостовата система на скоростите, не даваш пари за аргон това май бяха плюсовете сега малко минуси кутията ще застане малко под ъгъл повдигната от ляво (решение от ляво слагаш тампон от двигател м20 който ще ти артиса от твоя мотор т.е не купуваш от дясно с оргиналния) скоростния лост и тои се изкривява малко надясно което също не е кой знае какъв проблем даже при мен почна да ми влиза по добре задната преди опираше в барчето както и да е , кутията остава с до колкото се сещам с 2 болта по малко към мотора (+олекотяване) това е което се сещам за сега вече ти си преценяваш тествано 5000км 5 картинг писти лютеница ако нещо се счупи скоро ще ти кажа да не правиш като мен не поемам гаранция
5 мнения
• Страница 1 от 1