Моля за помощ за странен проблем
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Моля за помощ за странен проблем
Привет на всички ентусиасти.
Проблема е следният, врата(задна лява) заключих я и сега не мога да я отворя по никакъв начин.
Не мога да издърпам бутончето за откл.(пробвах и с клещи).Централното не работи.Другите врати се отварят без проблеми.
Проблема се появи след удар с железният кон(голям бърз и железен)отзад и отляво.
След, ремонта като взимах колата врата се отваряше,а на другия ден ц..
Въпроса ми е как да си отворя вратата,и защо центр. не работи?
Очаквам вашите предложения и съвети.
Благодаря на всички отзивчивостта.
Проблема е следният, врата(задна лява) заключих я и сега не мога да я отворя по никакъв начин.
Не мога да издърпам бутончето за откл.(пробвах и с клещи).Централното не работи.Другите врати се отварят без проблеми.
Проблема се появи след удар с железният кон(голям бърз и железен)отзад и отляво.
След, ремонта като взимах колата врата се отваряше,а на другия ден ц..
Въпроса ми е как да си отворя вратата,и защо центр. не работи?
Очаквам вашите предложения и съвети.
Благодаря на всички отзивчивостта.
- igra4a-c2560xm
- младши ентусиаст
-
- Кара: 30 ки до гроб
- Мечтае да кара: на метан
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
машинката на централното е пръцнала

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- dj_tani®
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Каките да се подмокрят
- Мечтае да кара: е30-ка на Луната
:)
Единствения ти начин според мен е да свалиш кората така на затворена врата и да опиташ да откачиш централното на вратата и да отвориш било с отверка било с клещи механизма на мен така ми стана на шоферската врата и така я отворих с клещи и малко напан като свалих кората и стана
Без храна се живее... 2 седмици, без вода... 1 седмица, без акъл ... ЦЯЛ ЖИВОТ!
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
Re: :)
dj_tani® написа:Единствения ти начин
Единствен не е, винаги може и флекса да играе

За единствения разумен се съгласявам с колегата.

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- Стаевски
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 318i
- Мечтае да кара: Комби
пробвай с пластина през уплътнението на джама.Упражни се на другата задна при свалена кора....или много филми гледам
- longy
- младши ентусиаст
-
- Кара: Грозната Лети
- Детайли за колата: Чопли семки упорито
Точно така си отворих предната дясна врата,след като минути преди това си заключих ключовете вътреСтаевски написа:пробвай с пластина през уплътнението на джама.Упражни се на другата задна при свалена кора....или много филми гледам

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
щом не може да издърпа лостчето сигурно е с гъзарското централно с двойно заключване и с пластина няма да стане. и пък да не е, като не може да дръпне лостчето от пластината файда няма да има
аз бих махнал задната седалка и бих разглобил вратата... а и винаги има вариант да дадеш 30-40 лева на ключар...

аз бих махнал задната седалка и бих разглобил вратата... а и винаги има вариант да дадеш 30-40 лева на ключар...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- longy
- младши ентусиаст
-
- Кара: Грозната Лети
- Детайли за колата: Чопли семки упорито
Тогава отключих с едно парче дебела жица предната дясна врата,а после пробвах,заключих колата с ключа през шофиорската врата,и на пълно отворен прозорец не мога да дръпна бутона с ръка,а съм 190/98 килаsteeN написа:щом не може да издърпа лостчето сигурно е с гъзарското централно с двойно заключване и с пластина няма да стане. и пък да не е, като не може да дръпне лостчето от пластината файда няма да има![]()

Ами трамвай беше,а вратата я отворих.
Както каза колегата блокирала машинка на центр.
Някакви идей защо центр.не работи.
Имали модул нещо или реле или пък бушон?
Дали тоя модул не е едно като реле такова намиращо се отзад в левия
калник.
Отварянето стана лесно свалих кората и след
това с една отверка напънах и се отвори.
Както каза колегата блокирала машинка на центр.
Някакви идей защо центр.не работи.
Имали модул нещо или реле или пък бушон?
Дали тоя модул не е едно като реле такова намиращо се отзад в левия
калник.
Отварянето стана лесно свалих кората и след
това с една отверка напънах и се отвори.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
релето се намира в краката на шофера под тонколонката..обикновенне е пълно с вода

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- ДаниД
- младши ентусиаст
-
- Кара: 98' е39 520i
- Мечтае да кара: V8
- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Re: Моля за помощ за странен проблем
Да. Или отваря, а не ще да затвори или обратното. А като заключиш-изхвърля. Така няколко пъти докато стане. Моето бе електромеханично. Докато сменя и двете на шофьорската и зад нея ми правеше така.
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
15 мнения
• Страница 1 от 1