за триене
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- tuningfena
- ентусиаст
-
- Кара: е30-327 . е30-320
- Мечтае да кара: bmw 327i turbo
- Детайли за колата: BMW 327 i
за триене
пробвах да сваля задния мост да му сменя тампоните ама не ще да излиза , някои ако е свалял съвет да даде 

Последна промяна tuningfena на 16 Ное 2009, 12:13, променена общо 1 път
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Re: пробвах да сваля задния мост да му сменя тампоните ама
tuningfena написа:пробвах да сваля задния мост да му сменя тампоните ама не ще да излиза , някои ако е свалял съвет да даде
Болтовете на моста могат да бъдат избити с чук нагоре и из под седалка да ги извадиш и след това да разклаташ моста(с щанга на пример) и би трябвало да падне

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
на праговете ли удари греда 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Egoist
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: kolite da se 4upqt
- Мечтае да кара: E30 s izgled kum zvesdite(kabrio)mai mu vikat :D
- Детайли за колата: E30 s dve porti namru6tena usmivka na farovete s lupi i kunec :)
както каза колегата избии болтовете и после като си махнал планките клатиш якко двама човека клатихме цялато кола докут падне скапания мост ако не ис помагаи с големия чук като надуни6 алуминия да се размести и пада 

всеки истински ентусиаст рано или къснно прави двигателя на мармалад 

- tuningfena
- ентусиаст
-
с
ебах го то цял цирк , ако прегоря тампона с оган или оксижен би трябвало да падне по лесно, така ги направили се едно никога няма да се сменя , е те не са предполагали че ще се карат над 20 години хехехе 

- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
не и пари.. по добре играй на системата направи си сам
аз така един носач 3 дена го свалях накрая го нагрях с горелката и той сам изпадна 

Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
много ти е грешно мисленето колегаbiem_w написа:не и пари.. по добре играй на системата направи си самаз така един носач 3 дена го свалях накрая го нагрях с горелката и той сам изпадна

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
Явор написа:много ти е грешно мисленето колегаbiem_w написа:не и пари.. по добре играй на системата направи си самаз така един носач 3 дена го свалях накрая го нагрях с горелката и той сам изпадна
При мен много лесно се смениха.Отивам при Явор оставям кола и тампони пия кафе зимам кола с нови тампони!
Чиста работа!

- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
- ///Явор
- Летящия холандец
-
тва на мен ли го казаmagareto_yori написа:тея тампони се сменят и без да сваляш моста.Има писано из форума

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
- ///Явор
- Летящия холандец
-
ми купи си или наеми подходящото оборудване + малко опити и си тиLenco написа:Идеята на форума е и ние по-новите да научим нещо, или бъркам

- tuningfena
- ентусиаст
-
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
e30
Е ти съвет: Ако са ти заминали тампоните, моста би треа ло да падне сосе тех. Късай ги. На болтите ще останат само вътрешните алуминиеви влошки на тампона. По тех се е появила резба от болта... Там процедираш с флекс-а или с тръбен ключ и ги развиваш. После не те знам с ква схема ще извадиш тампона от моста. Имам една шпилка с неколко гайки и съпорти - върши точно таа работа. Ако ти тряя кажи си. Ма треа я немеря, че потъна нейде по други ентусиасти
Начина без да сваляш моста:
Избиваш болтовете на коит се дърши моста. Аз не съм го правил - само съм чувал - с големия чук и мааш здраво - били на шлиц. И после пак с таа шпилка - пускаш през купето и директно махаш тампоните от моста.
Ай успех.

Начина без да сваляш моста:
Избиваш болтовете на коит се дърши моста. Аз не съм го правил - само съм чувал - с големия чук и мааш здраво - били на шлиц. И после пак с таа шпилка - пускаш през купето и директно махаш тампоните от моста.
Ай успех.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2