Съвет за джанти...?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Съвет за джанти...?
Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!

- Dafy
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 coupe IS
- Мечтае да кара: Мойта си Е30-ка !
- Детайли за колата: черно e30 купе IS на газ
колега има толкова много хубави джанти 4х100 защо ще се замимаваш с глупости ... ще тресе ми се струва ... тия фланци аз не ги одобрявам ... хората са го измислили ... няма смисъл да откриваме топлата вода ...
и все пак ако си решил ... направи го ... интересни са ...

- 320iPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше е39 530dM-sport,e60 530d M-sport
за тресени и такива работи няма никакъв проблем,лошото е че тея джанти така като ги гледам доста излизат от калниците на това е28,като сложиш и едни фланци които тряя да споне 2,5 санта и ще стърчи половината джанта от калника на е30то,има и друг вариянт но нз джантите дали позволяват да се направи
320iPower написа:за тресени и такива работи няма никакъв проблем,лошото е че тея джанти така като ги гледам доста излизат от калниците на това е28,като сложиш и едни фланци които тряя да споне 2,5 санта и ще стърчи половината джанта от калника на е30то,има и друг вариянт но нз джантите дали позволяват да се направи
ще раздувам калниците...
а за Борбет Т какво ще кажете
Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!

- SammY
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 //M42 power е39 525 tds Touring
Колега ти се побърка май продаваш супер дивашки джанти за да купиш тези ? М/у другото и Т модела са яката работа ама твоите са по - по - най 

- rahoGabroveca
- младши ентусиаст
-
- Кара: ЛЯСТОВИЦА С РАМКА
Dafy написа:колега има толкова много хубави джанти 4х100 защо ще се замимаваш с глупости ... ще тресе ми се струва ... тия фланци аз не ги одобрявам ... хората са го измислили ... няма смисъл да откриваме топлата вода ...
ще тресат ако си ги правил ти..
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
- staisa
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E30-кабрио S50B30 Nissan S-14
- Мечтае да кара: Вече го кара!
- Детайли за колата: Nissan S-14 2.0 turbo
Колега тези джанти, не са ли от е34 или, от някоя дърта 5-ца ет-то, е много малко и ще ти опират ,ако ти е свалена колата. А и да станат незнам едни фланци ,най-малко 20 мм. ще излизат доста много от калниците . Цената на фланците ще е поне 300 кинта че и нагоре . Слагай си товите поне са си класика .А и някой ако иска такива 16 цола 4-те са 9-дж. имам на 5 на 120 . Все пак ако ги сложиш пусни някой снимки да видим. 

- NeedHead
- Брррръм!
-
- Кара: на стъклопласт ...
И двата модела радват мн!!
Колега я прати лично от къде си намерил такива фланци,
че и аз търся такива ама те на само с търсенето си останах!
Колега я прати лично от къде си намерил такива фланци,
че и аз търся такива ама те на само с търсенето си останах!

Life is Better SIDEWAYS!

bigmurzi написа:малко танкче
- Zdravkoe30
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 340i
- Детайли за колата: Жълта...
cekata написа:другия вариант е със главина с 5 болта,но незнам как става
за 5те болта става със задни носачи от е36 контакт а отпред е малко повечко игра

фланците се изработват на стругар и колата ще се раздува колкото е нужно....,винаги съм обичал да съм различен....така че спрете със тези борбет А,които са най слаганите джанти на Е30....,ще стане изрудско широко Е30 с тия джантета...,но и ще има доста работа...поне желанието го има в големи дози! 

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2