Диф. 4.10(отворен) + 3.38(шпер) => 4.10(шпер) Възможно ли
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- slawunder
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше E36 318ш Evolution !!
- Мечтае да кара: ///M3
Диф. 4.10(отворен) + 3.38(шпер) => 4.10(шпер) Възможно ли
Става въпрос за диф. за Е30, както казах единият е 4.10 и е отворен, а другият е 3.38 и е шпер.
Възможно ли е след намесата на някого, който разбира да СТАНЕ ТОВА???
Maлки прасета са и дшата дифа!
мерси много!!
мерси много!!
Последна промяна slawunder на 14 Авг 2009, 13:05, променена общо 1 път
- ico-bmw
- ентусиаст
-
- Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ми едното е малко другото що годе голямо 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
усещам че тоз 3.38 е от компот... то май няма друго с такъв диф...
дифа на компота става за е30... следователно разглабяш 2-та дифа... вадиш касетата от 3.38 и я местиш в 4.10-ката сглабяш и се радваш на шпера
дифа на компота става за е30... следователно разглабяш 2-та дифа... вадиш касетата от 3.38 и я местиш в 4.10-ката сглабяш и се радваш на шпера

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Това е поне десета тема по случая.
Ясно стана, че при еднакви размери може да се случи, обаче никой не обясни как всъщност се случват нещата с положението на пиньона, страничното биене на короната и хлабината м/у двете.
Предполагам има хора които са го правили и сега или отговарят с усмивки в темите или просто се хилят пред монитора.
Това е при условие, че дифа ще се кара продължително и няма да заглушава стоящото до него гърне.
Извинявам се ако съм пропуснал такава тема, мисля съм изчел всичко от форума ама нали съм нов
Ясно стана, че при еднакви размери може да се случи, обаче никой не обясни как всъщност се случват нещата с положението на пиньона, страничното биене на короната и хлабината м/у двете.
Предполагам има хора които са го правили и сега или отговарят с усмивки в темите или просто се хилят пред монитора.
Това е при условие, че дифа ще се кара продължително и няма да заглушава стоящото до него гърне.
Извинявам се ако съм пропуснал такава тема, мисля съм изчел всичко от форума ама нали съм нов

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Lenco написа:Това е поне десета тема по случая.
ами малко по нагоре има една ВАЖНА тема... казва се "Шпер диферинцял от А до Я" ако си направите труда да я прочетете няма да има никой нищо да ви обеснява... а относно усмихването... еми всеки който го знае го е обеснявал поне в десетки теми... писнало му е вече да обеснява на мързеливците

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Ogi написа:.........
Викаш всичко разбра от тая тема

Аз пък си мислех, че има и други работи които трябва да се знаят кат решиш да си бъркаш в дифа, може и да бъркам, за което се ИЗВИНЯВАМ.
- slawunder
- кандидат ентусиаст
-
- ico-bmw
- ентусиаст
-
- Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car
Re: Диф. 4.10(отворен) + 3.38(шпер) => 4.10(шпер) Възможн
slawunder написа:Става въпрос за диф. за Е30, както казах единият е 4.10 и е отворен, а другият е 3.38 и е шпер.
мерси много!!
щом са малки става но проблемо
пс.ако се запънеш пи6и едно лс и ще

Drive Only Cool Cars - E30 Baby 

- zoomer
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328iT 88' e46 328Ci
- Мечтае да кара: e24 M635CSI
Колега, възможно е. Аз карам така. Колата беше с 4.27 отворен, купих един 3.64 - шпер. Видях се в ебахти филма докато смъкна дифа, отворих и двата дифа, направих отчаян опит да смъкна еднат корона и стигнах до извода - трябва да се ходи при майстор
.
Отидох при колегата ico-bmw с двата дифа в насипно състояние (понеже съм хитър) . Той свърши останалото. Така че мисля че той е твоя човек.
П.П. преди това в 2-3 сервиза ме гледаха като извънземен.

Отидох при колегата ico-bmw с двата дифа в насипно състояние (понеже съм хитър) . Той свърши останалото. Така че мисля че той е твоя човек.
П.П. преди това в 2-3 сервиза ме гледаха като извънземен.
Ейййй няма кой да чете, всеки иска наготово дали. Не е достатъчно само да са малки, големи, още по-големи или цели кланници тия дифове. Както сме писали не веднъж, има разлика в дебелините на короните и изместването на касетите, ма няма кой да чете. Т ако са с еднакви корони стааа, ма ако са различни корони нистаа.
- slawunder
- кандидат ентусиаст
-
sonny написа:Ейййй няма кой да чете, всеки иска наготово дали. Не е достатъчно само да са малки, големи, още по-големи или цели кланници тия дифове. Както сме писали не веднъж, има разлика в дебелините на короните и изместването на касетите, ма няма кой да чете. Т ако са с еднакви корони стааа, ма ако са различни корони нистаа.
Батенце, търсих навсякъде и тогава пуснах тази тема , изпратих и лични съобщения на много хора ама .....
slawunder написа:sonny написа:Ейййй няма кой да чете, всеки иска наготово дали. Не е достатъчно само да са малки, големи, още по-големи или цели кланници тия дифове. Както сме писали не веднъж, има разлика в дебелините на короните и изместването на касетите, ма няма кой да чете. Т ако са с еднакви корони стааа, ма ако са различни корони нистаа.
Батенце, търсих навсякъде и тогава пуснах тази тема , изпратих и лични съобщения на много хора ама .....
ма изчете ли цялата тема дето е най-отгоре от А до Я, щото аз лично съм писал в нея за тия раоти
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2