Проблем с окачването
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- cgm
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46, Е91
- Детайли за колата: БМВ 320д '02
БМВ 320д '07
БМВ 318и '09
Проблем с окачването
Здравейте искам да попитам нещо относно окачването на Е30 316 троен стоп.
Днес дигнах предницата на крик и проверих окачването (че нещо потропва :)). Като хванах предната гума на 3 часа и 9 часа се оказа че има луфт. Опитах се да видя от къде идва и ми се стори, че е от кормилната рейка. Искам да ви попитам вие какво мислите, дали са накрайниците за кормилната рейка или самата тя? Как може да се провери. Рейката не е хидравлична. Иначе за сега нямам проблеми с нея.
Поздрави
Днес дигнах предницата на крик и проверих окачването (че нещо потропва :)). Като хванах предната гума на 3 часа и 9 часа се оказа че има луфт. Опитах се да видя от къде идва и ми се стори, че е от кормилната рейка. Искам да ви попитам вие какво мислите, дали са накрайниците за кормилната рейка или самата тя? Как може да се провери. Рейката не е хидравлична. Иначе за сега нямам проблеми с нея.
Поздрави
- Банго
- младши ентусиаст
-
махаш маншона на реиката и гледаш какво се случва там дали мърда самоя накрайник или има луфт в рейката
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА
- cgm
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46, Е91
- Детайли за колата: БМВ 320д '02
БМВ 320д '07
БМВ 318и '09
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
брат и аз го имах този проблем преди време ... вдигах на крикове но нищо неможеш на 100% да разбере6 така. По-добре върви в някой гараж да ти я двигнат и да ти кажат кво ти е точно.. аз така седнах да я правя а то се оказаха няколко неща .... но точно тези накрайници са
ако има нещо покрай тях за смяна и не го смениш пак ще се разбият. От опит го казвам.. Успех

Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
4 мнения
• Страница 1 от 1