температурен дат4ик-табло....
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- dupeto
- кандидат ентусиаст
- Кара: 324 ТД
температурен дат4ик-табло....
колеги, проблема е следния. колата от как я имам винаги е държала работна температура на дат4ика на таблото 12 без 3 минути. напоследък като я настъпвам по баирите и се зори, взе да минава средата с 2-3 мм. оба4е си заковава там, все пак и наван е доста горе6то, предполагам това е проблема. работата е друга: проблема идва ве4ер като карам. когато загрее колата и пусна фаровете, температурата ска4а с 3 мм в дясно. като пусна и далгите, о6те 3 мм в дясно, пусна парното да варти, ско4а на спира4ките и стрелката е в лютеницата. знам 4е колата не е загряла, но това от4ита дат4ика и е леко дразне6то. та ако някои има идея , ко е туи нещо, моля да сподели. с две думи, колкото пове4е консумация на ток хар4и колата толкова пове4е стрелката за темперартурата ходи към 4ервената зона, 4е даже и влиза понякога.... моля за помощ...
- terziev
- младши ентусиаст
-
- Кара: mega10B18
http://bmwpower-bg.net/forums/search.php?mode=results
Пиши датчик табло и в първите 10 отговора ще имаш представа от какво може да е
Пиши датчик табло и в първите 10 отговора ще имаш представа от какво може да е
- dupeto
- кандидат ентусиаст
колега, мисли6 ли , 4е не знам каде е търса4ката. хаиде като толкова много знае6, 4е в първите 10 теми 6е си намеря отговор на проблема, отвори, виж и ми кажи ти какво разбра, къв е проблема. 6е те помоля да не пи6е6 в темата, освен ако няма6 някакво предположение какъв може да е проблема. мога да ти кажа само, 4е аз сигурно пове4е от тебе я ползвам тарса4ката, за тва и сам от по дълго време от тебе във форума и то4но поради тая при4ина имам по малко постове, 6ото немам такива като твоите... безмислени. може и да е дискутирано някога от какво може да е проблема, но не се се6там да сам 4ел то4но за подобно не6то. търса4ката са6то не ми помогна, така, 4е 4акам некои по компетентен да се изкаже. за масата 6те проверя утре както колегата посаветва, но дори не я знам каде е. ще отворя таблото и 6те видя кое как е...
- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
да допълня алекс сваляш часовниците и има една гайка 8мм стегни я и си ти !!!Alexbmw написа:Стегни си гайките на уреда
Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
Което не става с акъл,става с мощност

Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи

Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
- longy
- младши ентусиаст
-
- Кара: Грозната Лети
- Детайли за колата: Чопли семки упорито
- dupeto
- кандидат ентусиаст
колеги, направих както казахте по горе, ама при мене не стана
. гаика 8 мм не намерих. отзад на уредите има гаи4ета, но са 6 мм. развих и две за да разглобя таблото 7 мм , нищо не стана. при консумация на ток стрелката все си ходи на дясно към 4ервеното. някакви други идеи, или таблото ли, дат4ика ли да е сдал багажа...?

- ///Milen_bmw
- Drinker
-
- Кара: E36 Touring 328i
- Мечтае да кара: нормално
- dupeto
- кандидат ентусиаст
да колега, то4но тях стегнах, файда няма6е. стегнах ги без много зор, 4е квит са малки ако напъна малко пове4е и 6е изтре6тят. може да сваля пак и да ги стегна по здраво, ама се съмнявам да има резултат... проблема не е ре6ен...
10 мнения
• Страница 1 от 1