Е30 става ли за пръв автомобил???
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- lucifer_bmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: каките да се нервят :+)
- Мечтае да кара: трошки!
Е30 става ли за пръв автомобил???
колеги тъй като така или иначе съм събирал доста професионални мнения няма да казвам от къде да не би да прозвучи като реклама та съответно след събраната информация стигнах до заключение че Е30-ката е достатъчно евтин автомобил не само за закупуване но и за подръжка а също така и е относително здрав та въпросът ми е дали правилно съм се насочил като за пръв автомобил да взема Е30-ка очаквам мнения и предложени БЛАГОДАРЯ предварително

BAYERISCHE MOTOREN WERKE може и да не са перпето мобиле но по-добри просто все още не са измислени!!!
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Re: Е30 става ли за пръв автомобил???
lucifer_bmw написа:... Е30-ката е достатъчно евтин автомобил не само за закупуване но и за подръжка...

Последна промяна стан на 01 Авг 2009, 18:38, променена общо 1 път
Re: Е30 става ли за пръв автомобил???
стан написа:lucifer_bmw написа:... Е30-ката е достатъчно евтин автомобил не само за закупуване но и за подръжка.../quote]![]()
Съвсем невярно!

- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
да ти имам професионалните мнения
според мен вобще не е подходящ за първи автомобил.... щот виж няколко теми по надоло "утиде си е30-ката ми"
да няма после поднесе ми и бум .....
по добре си купи някой курник за 1000 лв да се научиш да караш и тогава си купи кола която да ти харесва да можеш да караш да мжоеш да я пазиш и съответно подържаш....
п.п. като се замисля че оня ден един познат е дал 5200лв за две бубини на с-класата, подръжката на е30 ми се струва все едно да подържаш колело

според мен вобще не е подходящ за първи автомобил.... щот виж няколко теми по надоло "утиде си е30-ката ми"
да няма после поднесе ми и бум .....

по добре си купи някой курник за 1000 лв да се научиш да караш и тогава си купи кола която да ти харесва да можеш да караш да мжоеш да я пазиш и съответно подържаш....
п.п. като се замисля че оня ден един познат е дал 5200лв за две бубини на с-класата, подръжката на е30 ми се струва все едно да подържаш колело

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- 320iPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше е39 530dM-sport,e60 530d M-sport
бе то става за първа кола ако има човек акъл в главата,или примерно колата е 1.8 карбуратор(и при тоя вариянт пак тряя акъл
)яко задушена на газ,иначе всеки знае кви са последствията

- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
- ico-bmw
- ентусиаст
-
- Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car
- lucifer_bmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: каките да се нервят :+)
- Мечтае да кара: трошки!
...
ПОСЛЕДНО КАКВО ДА ПРАВЯ да купувам или да не купувам Е30 аз вече се стресирах напълно????????????

BAYERISCHE MOTOREN WERKE може и да не са перпето мобиле но по-добри просто все още не са измислени!!!
- BMWfenomen
- младши ентусиаст
-
e36 е твоя модел
но ако си романтично настроен и искаш да си човъркаш сяка събота нещо по колата зимаи е30 

- BMWPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: колко да кара
- Мечтае да кара: Е34-540
- Детайли за колата: То кола ли е чудо ли е
Е36 е варел въобще не се самозалъгвай няма по-дефектна кола при БМВ ,Е30ската ако е читава и като се има напредвид че е на не малко години си е ЧУК взимай и това е .... 

<<<DRIVE BMW ONLY>>>
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
BMWPower написа:Е36 е варел въобще не се самозалъгвай няма по-дефектна кола при БМВ ,Е30ската ако е читава и като се има напредвид че е на не малко години си е ЧУК взимай и това е ....
И ти си вярваш май

- JoRkAtA_pld
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30-ката да си пали джапанките
- Мечтае да кара: E39 M5
Мойта първа кола е Е30-ка и се убедих че не е хич евтина за подържане, но като за първа кола е добре според мен.
- Mecho Puh
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 340, e34 530, e30 328, e87 120d
- Мечтае да кара: E30 M3 Evo Touring ,E34 M5 Touring
- Детайли за колата: E30 325 touring,сток беше М20Б25, после М50Б25, а сега вече е М60Б40,подготвена е за дрифт,изпускателната система е модифицирана и е 2Х60мм,средно оригинално Х - образно от е38 740i и задни проходни гърнета Крафт Моторспорт, ECU Megasquirt 3 PRO, модифицирана всмукателна система,въздушен филтър Green Racing Performance,полиуретанови тампони на цялата ходова част, Wisefab Lock Kit, окачване Raceland с Bilstein амортисиори ,седалка Промод Реисинг, колани Schrot,клетката е fullsize Крафт Моторспорт
Не ги слушаи,пич....
но си вземи първо едно гоуфче за да се разочароваш от предното...и след това се мятаи смело на е30ката,но и с това си намери и работа с високи доходи за да можеш да се наслаждаваш на удоволствието да притежаваш такава кола!.....п.п.Това не означава,че е30 е скъпа за поддръжка,всичко зависи и какъв тип шофьор си и какви простотии те влече да правиш
и съответно какви неща ще сменяш почесто

- NeedHead
- Брррръм!
-
- Кара: на стъклопласт ...
стан написа:BMWPower написа:Е36 е варел въобще не се самозалъгвай няма по-дефектна кола при БМВ ,Е30ската ако е читава и като се има напредвид че е на не малко години си е ЧУК взимай и това е ....
И ти си вярваш май
BMWPower е прав колега! Ако ще се возиш една читава Е30-ска няма да те затрудни мн мн! Ако ще я караш ... малко е филм!

Life is Better SIDEWAYS!

bigmurzi написа:малко танкче