голяма каръщина с Е30
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
голяма каръщина с Е30
Колеги от няколко месеца си имам 30 ка. Много и се радвам но ме сполетя нещастие. Онзи ден някаква фолк певица ме удари на един светофар в София. Както си бях спрял на червено и изведъж чух пищене на спирачки и се озовах в средата на кръстовището.. направо съм потресен. От неината кола не останаха много здрави неща .. при мен нямаше много щети ,но ми отвори работа. Тъкмо бях започнал да я ъпгреидвам и тази ме съсипа.. Задната броня измърда доста навътре и ми спука и единия стоп.. много голям яд бера като се сетя..
исках да ви се оплача ,че само вие може да ме разберете
исках да ви се оплача ,че само вие може да ме разберете

- lowshow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: passat b5
- Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира
- Egoist
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: kolite da se 4upqt
- Мечтае да кара: E30 s izgled kum zvesdite(kabrio)mai mu vikat :D
- Детайли за колата: E30 s dve porti namru6tena usmivka na farovete s lupi i kunec :)
не задната им е надолу се натиска и първа 

всеки истински ентусиаст рано или къснно прави двигателя на мармалад 

- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- JoRkAtA_pld
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30-ката да си пали джапанките
- Мечтае да кара: E39 M5
- ares2
- старши ентусиаст
-
хаха.. колеги не беше истинска певица. просто изглеждаше така.. едни коси топирани, блондинка... беше и доста малоумна защото се опита да обясни на полицая че съм спрял прекалено рязко (аз бях спрял 20 секунди преди тя да доиде и да се натресе в горката ми 30 ка) акт и написаха ,но самата травма за мен си остана. Като всички вас тук съм болен н атемата бМВ и много тежко го понесох. Каско нямам.. и не че е голям проблем да оправя колата ,но е важен принципа. От къде пък се взе тази проклетия изрусена не знам.. помня обаче че тиграта и се беше разпаднала
Историята по горе с пасата е много кофти. даже и теллич.. ужас
Не знам вече къде да се скрия от такива.. и внимателно да си кара човек пак се появяват от някъде и ти съсипват колицата.

Историята по горе с пасата е много кофти. даже и теллич.. ужас
Не знам вече къде да се скрия от такива.. и внимателно да си кара човек пак се появяват от някъде и ти съсипват колицата.
- JoRkAtA_pld
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30-ката да си пали джапанките
- Мечтае да кара: E39 M5
Абе то от жена шофьор бягай надалече.Вчера на една бензиностанция една с един rover ме вика и ми казва, я ми покажи къде се сипва течността за чистачки, защото аз си мисля че е тук, и ми показва разшерителното казанче за антифриза
, след това ме пита къде се налива масло и тн.Така че колега не се съмнявай в жените шофьори, надявам се да оправиш скоро Е30-ката, че и джантите още ги пазя 

- ares2
- старши ентусиаст
-
JoRkAtA_pld написа:Абе то от жена шофьор бягай надалече.Вчера на една бензиностанция една с един rover ме вика и ми казва, я ми покажи къде се сипва течността за чистачки, защото аз си мисля че е тук, и ми показва разшерителното казанче за антифриза, след това ме пита къде се налива масло и тн.Така че колега не се съмнявай в жените шофьори, надявам се да оправиш скоро Е30-ката, че и джантите още ги пазя
хаха. колега сетих се че си ти още по горе като те видях. дано да не ги купи някои докато постегна машината че имам и 36 ца на главата . Като се прибера до Пловдив ще се обадя поне да се видим и д аги погледна.
Сори че стана така но и мен ме изненада русокосата овца и ме съсипа. Тъкмо си бях запланувал да купя джанти на 30 ката и тн.. но
маистора каза че ще се оправи и определено няма да я продавам или изхвърлям
JoRkAtA_pld написа:Абе то от жена шофьор бягай надалече.Вчера на една бензиностанция една с един rover ме вика и ми казва, я ми покажи къде се сипва течността за чистачки, защото аз си мисля че е тук, и ми показва разшерителното казанче за антифриза, след това ме пита къде се налива масло и тн.Така че колега не се съмнявай в жените шофьори, надявам се да оправиш скоро Е30-ката, че и джантите още ги пазя
е ти па от такава да бягаш- тя ти се сваля ти да бягаш - направо един флирт млирт и и показваш как се използват по-рационално седалките в колата

30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2