Заключени теми ...

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Заключени теми ...

Мнение от I.Voykov » 05 Фев 2003, 22:30

По предложение на Алпината заключих по-старите теми. Няма смисъл да се трупа трафик (плащан от Андро) безмислено. Ако все пак някой има какво да напише по заключена тема или да отвори нова или да пусне ЛС на мен или на DA WOLF.
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 05 Фев 2003, 22:39

Правилно! Не е задължително да се заключват темите точно един месец назад... Срока се определя от модератора на форма....
А нова тема всеки може да отвори по всяко време. Въпроса е да не се изкопават "мъртъвци" :-)

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 05 Фев 2003, 22:43

Аз съм ЗА!

Потребител
Аватар

Мнение от gaber » 13 Юни 2003, 23:11

po zaklu4enata tema, as ot scoro otkrih toia form i o6te to na4aloto se izvinih 4e niamam vzmojnost da pi6a na kiriliza, a teia gospoda moje bi po negramotnost ne mogat da 4etat latinizata i se opitvat da dosajdat, s tehnite banalni temi "Моля ако сте истински BMW фенове, пишете на кирилица тук!" kakvo iska da kaje s taia fraza 4e nie ne sme istinski fenove na BMW za6toto pi6em na latiniza??? :bang:
M3 POWER

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kelesha » 13 Юни 2003, 23:55

gaber написа:niamam vzmojnost da pi6a na kiriliza, a teia gospoda moje bi po negramotnost ne mogat da 4etat latinizata i se opitvat da dosajdat, s tehnite banalni temi "Моля ако сте истински BMW фенове, пишете на кирилица тук!" kakvo iska da kaje s taia fraza 4e nie ne sme istinski fenove na BMW za6toto pi6em na latiniza??? :bang:

Пич не ти ли е по лесно да четеш на кирилица бре, на мен ми е по лесно да знаеш и на другите до колкото знам също им е по лесно и именно за това са направени тези теми. Относно това че немаш кирилица ами да си забелязал че като ти отвори прозореца за отговор точно до полето със заглавието има едно квадратче което е on-line кирилизатор така че спокойно си пиши на кирилица и не се коси така е по добре за всички :wink:

Назад към E30