Музика в е30?!
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Stoicho
- член на клуба
-
- Кара: само 2 вратки
Музика в е30?!
Колеги,решил съм да си правя хубава музиката в е30-ката,отзад съм сложил вече елипси,отпред мисля да слагам компонентна система,но понеже не открих никъде да продават ето такива :
реших да Ви питам,къде могат да ми ги направят,и само на кабрио ли ги има стандартно?! Мерси предварително

"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
имам капаци за 40 и комплект с пищялки 80

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- doctoragsxr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 М20В27 Е30 М20В25
- Мечтае да кара: тенджера под налягане...
- Детайли за колата: Touringi
Колега тази пищялка оригинална (пластмасата с говорителя) е около 80 лв бройката в Дару кар или в ауто плюс-а,много е хубава.но кофтито е че 2 бройки излизат 160 лв,по добре лепни пищялките от компонентната система...в Е30 ката пищялка отпред трябва задължително...
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
101лв на бр..некви японски 91лв/брdoctoragsxr написа:Колега тази пищялка оригинална (пластмасата с говорителя) е около 80 лв бройката в Дару кар или в ауто плюс-а,много е хубава.но кофтито е че 2 бройки излизат 160 лв,по добре лепни пищялките от компонентната система...в Е30 ката пищялка отпред трябва задължително...

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
тая на снимката е мое дело
ако ще си ги правиш ти изрежи пластмасата и ги вкопай навътре хубаво с наклон, че само ей така залепени седи като на свинче звънче......

ако ще си ги правиш ти изрежи пластмасата и ги вкопай навътре хубаво с наклон, че само ей така залепени седи като на свинче звънче......

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
колега, ако ще правиш качествена музика се посъветвай с някой специалист какво и къде да се сложи. задна линия не ти трябва...
ако ще е дум-дум слагай смело квото ти дойде на акъла

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Stanchev написа:колега, ако ще правиш качествена музика се посъветвай с някой специалист какво и къде да се сложи. задна линия не ти трябва...
ако мисли да слага субче и често вози хора не е като да не му трябва задна линия ама айде...
За е30 най-добрия варянт е да се направят отливки на пластмасите на предния джам.Но като гледам гониш сила а не качество просто изрежи отвор в триъгълника и с няколко опита си ги върти и виж под какъв ъгъл ще ти допадне звука пък тогава ги залепи отвътре със силиконец... Какви са ти плеара,елипсите и какво още си намислил да слагаш.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

RSxRacer написа:Stanchev написа:колега, ако ще правиш качествена музика се посъветвай с някой специалист какво и къде да се сложи. задна линия не ти трябва...
ако мисли да слага субче и често вози хора не е като да не му трябва задна линия ама айде...
За е30 най-добрия варянт е да се направят отливки на пластмасите на предния джам.Но като гледам гониш сила а не качество просто изрежи отвор в триъгълника и с няколко опита си ги върти и виж под какъв ъгъл ще ти допадне звука пък тогава ги залепи отвътре със силиконец... Какви са ти плеара,елипсите и какво още си намислил да слагаш.
Според мен добра идея е и във вратите - на мястото на джобовети да се направят отливки за говорители 16.5-17 сантиметра
Това като се съчетае и със средноместотен говорител и качествена(копринена примерно) пищялка се получавадоста доста добра предна линия. За отзад - бас - или в кората или в багажника каса.
- RSxRacer
- вълкодав
-
likesake написа:RSxRacer написа:Stanchev написа:колега, ако ще правиш качествена музика се посъветвай с някой специалист какво и къде да се сложи. задна линия не ти трябва...
Според мен добра идея е и във вратите - на мястото на джобовети да се направят отливки за говорители 16.5-17 сантиметра
Това като се съчетае и със средноместотен говорител и качествена(копринена примерно) пищялка се получавадоста доста добра предна линия. За отзад - бас - или в кората или в багажника каса.
Спор няма,но компонентите ще отидат като цени а гледам,че колегата не гони профи аудио.
Нека си каже само високи ли иска да слага и какви цели си е поставил пък тогава ще го мислим

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

е завеси от компонентите - аз съм чувал херц трикомпонентна- от оранжевите- те не са много скъпи
хареса ми освен пищялката - беше много остра
та идеята е , че може да се вземи среда бас с кросоувъра и отделно някоя хубава пищялка
да се докупи
но при всички положения за да свирне добре хубаво е да има и усилвател-дори и за предната линия
хареса ми освен пищялката - беше много остра
та идеята е , че може да се вземи среда бас с кросоувъра и отделно някоя хубава пищялка
да се докупи
но при всички положения за да свирне добре хубаво е да има и усилвател-дори и за предната линия
- Stoicho
- член на клуба
-
- Кара: само 2 вратки
Намислил съм следната схема: отпред 16.5 на джобовете,пищялки на огледалото,където питах за капачето,отзад елипси,всичкото вързано през 4 канален усилвател.Отделно бас на друг усилвател.За плеър съм си избрал един Pioneer с bluetooth.Под корите на вратите и отзад съм намислил Dinamat да лепя....и за сега толкова...Давайте идеи
)

"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."
Stoicho написа:Намислил съм следната схема: отпред 16.5 на джобовете,пищялки на огледалото,където питах за капачето,отзад елипси,всичкото вързано през 4 канален усилвател.Отделно бас на друг усилвател.За плеър съм си избрал един Pioneer с bluetooth.Под корите на вратите и отзад съм намислил Dinamat да лепя....и за сега толкова...Давайте идеи)
то хубаво динамат - ама много пара ве пич
там по Софя нямяте ли нещо по-евтино като заместител?
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
има и не е лошо, но тоя динамат в е30, освен ако няма да ходиш по състезания с т'ва аудио са си пари на вятъра 

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- RSxRacer
- вълкодав
-
Хубаво си го измислил,но все пак какво ще искаш от тази кола?Сила,качество или и двете?
за динамата говори явно.
likesake написа:bigmurzi написа:има и не е лошо, но тоя динамат в е30, освен ако няма да ходиш по състезания с т'ва аудио са си пари на вятъра
сподели за кой материал гвориш
за динамата говори явно.
www.bizzart.info

www.bizzart.info

24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2