Музика в е30?!

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

член на клуба
Аватар
Кара: само 2 вратки

Музика в е30?!

Мнение от Stoicho » 29 Юни 2009, 17:25

Колеги,решил съм да си правя хубава музиката в е30-ката,отзад съм сложил вече елипси,отпред мисля да слагам компонентна система,но понеже не открих никъде да продават ето такива : Изображение реших да Ви питам,къде могат да ми ги направят,и само на кабрио ли ги има стандартно?! Мерси предварително
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 29 Юни 2009, 18:21

имам капаци за 40 и комплект с пищялки 80
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30 М20В27 Е30 М20В25
Мечтае да кара: тенджера под налягане...
Детайли за колата: Touringi

Мнение от doctoragsxr » 29 Юни 2009, 18:32

Колега тази пищялка оригинална (пластмасата с говорителя) е около 80 лв бройката в Дару кар или в ауто плюс-а,много е хубава.но кофтито е че 2 бройки излизат 160 лв,по добре лепни пищялките от компонентната система...в Е30 ката пищялка отпред трябва задължително...

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 29 Юни 2009, 18:37

doctoragsxr написа:Колега тази пищялка оригинална (пластмасата с говорителя) е около 80 лв бройката в Дару кар или в ауто плюс-а,много е хубава.но кофтито е че 2 бройки излизат 160 лв,по добре лепни пищялките от компонентната система...в Е30 ката пищялка отпред трябва задължително...
101лв на бр..некви японски 91лв/бр ;)..ама нещо ми се върти,че десните бяха спрени от производство :shock:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: от онея старите....
Мечтае да кара: магазинска е30-ка

Мнение от GEORGIEV » 29 Юни 2009, 19:19

тая на снимката е мое дело :mhihi:
ако ще си ги правиш ти изрежи пластмасата и ги вкопай навътре хубаво с наклон, че само ей така залепени седи като на свинче звънче...... ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 29 Юни 2009, 20:23

колега, ако ще правиш качествена музика се посъветвай с някой специалист какво и къде да се сложи. задна линия не ти трябва...
ако ще е дум-дум слагай смело квото ти дойде на акъла ;)
Изображение

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 30 Юни 2009, 10:00

Stanchev написа:колега, ако ще правиш качествена музика се посъветвай с някой специалист какво и къде да се сложи. задна линия не ти трябва...

ако мисли да слага субче и често вози хора не е като да не му трябва задна линия ама айде...

За е30 най-добрия варянт е да се направят отливки на пластмасите на предния джам.Но като гледам гониш сила а не качество просто изрежи отвор в триъгълника и с няколко опита си ги върти и виж под какъв ъгъл ще ти допадне звука пък тогава ги залепи отвътре със силиконец... Какви са ти плеара,елипсите и какво още си намислил да слагаш.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от likesake » 30 Юни 2009, 11:44

RSxRacer написа:
Stanchev написа:колега, ако ще правиш качествена музика се посъветвай с някой специалист какво и къде да се сложи. задна линия не ти трябва...

ако мисли да слага субче и често вози хора не е като да не му трябва задна линия ама айде...

За е30 най-добрия варянт е да се направят отливки на пластмасите на предния джам.Но като гледам гониш сила а не качество просто изрежи отвор в триъгълника и с няколко опита си ги върти и виж под какъв ъгъл ще ти допадне звука пък тогава ги залепи отвътре със силиконец... Какви са ти плеара,елипсите и какво още си намислил да слагаш.

Според мен добра идея е и във вратите - на мястото на джобовети да се направят отливки за говорители 16.5-17 сантиметра
Това като се съчетае и със средноместотен говорител и качествена(копринена примерно) пищялка се получавадоста доста добра предна линия. За отзад - бас - или в кората или в багажника каса.

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 30 Юни 2009, 12:33

likesake написа:
RSxRacer написа:

Според мен добра идея е и във вратите - на мястото на джобовети да се направят отливки за говорители 16.5-17 сантиметра
Това като се съчетае и със средноместотен говорител и качествена(копринена примерно) пищялка се получавадоста доста добра предна линия. За отзад - бас - или в кората или в багажника каса.

Спор няма,но компонентите ще отидат като цени а гледам,че колегата не гони профи аудио.

Нека си каже само високи ли иска да слага и какви цели си е поставил пък тогава ще го мислим :)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от likesake » 30 Юни 2009, 13:01

е завеси от компонентите - аз съм чувал херц трикомпонентна- от оранжевите- те не са много скъпи
хареса ми освен пищялката - беше много остра
та идеята е , че може да се вземи среда бас с кросоувъра и отделно някоя хубава пищялка
да се докупи
но при всички положения за да свирне добре хубаво е да има и усилвател-дори и за предната линия

член на клуба
Аватар
Кара: само 2 вратки

Мнение от Stoicho » 30 Юни 2009, 14:21

Намислил съм следната схема: отпред 16.5 на джобовете,пищялки на огледалото,където питах за капачето,отзад елипси,всичкото вързано през 4 канален усилвател.Отделно бас на друг усилвател.За плеър съм си избрал един Pioneer с bluetooth.Под корите на вратите и отзад съм намислил Dinamat да лепя....и за сега толкова...Давайте идеи :))
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от likesake » 30 Юни 2009, 16:37

Stoicho написа:Намислил съм следната схема: отпред 16.5 на джобовете,пищялки на огледалото,където питах за капачето,отзад елипси,всичкото вързано през 4 канален усилвател.Отделно бас на друг усилвател.За плеър съм си избрал един Pioneer с bluetooth.Под корите на вратите и отзад съм намислил Dinamat да лепя....и за сега толкова...Давайте идеи :))

то хубаво динамат - ама много пара ве пич
там по Софя нямяте ли нещо по-евтино като заместител?

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 30 Юни 2009, 17:00

има и не е лошо, но тоя динамат в е30, освен ако няма да ходиш по състезания с т'ва аудио са си пари на вятъра ;)
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от likesake » 30 Юни 2009, 17:25

bigmurzi написа:има и не е лошо, но тоя динамат в е30, освен ако няма да ходиш по състезания с т'ва аудио са си пари на вятъра ;)

сподели за кой материал гвориш

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 30 Юни 2009, 17:46

Хубаво си го измислил,но все пак какво ще искаш от тази кола?Сила,качество или и двете?

likesake написа:
bigmurzi написа:има и не е лошо, но тоя динамат в е30, освен ако няма да ходиш по състезания с т'ва аудио са си пари на вятъра ;)

сподели за кой материал гвориш

за динамата говори явно.
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

Следваща

Назад към E30