Сервис за БМВ Двигатели
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- venom888
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 318i 89
Сервис за БМВ Двигатели
Колеги, искам да попитам дали знаете някой майстор в софия или сервиз за БМВта специялно и по точно за ремонт на двигатели
Обаче наистина да си разбират от работата а не да гадаят какво и е и как да го оправят.... щото е пълно с некадарни и незнаещи майстори... Аз сум с Е30 318и М40 двигателя и както си4ки останали се раздрънка и разтрака... прочетох из форума за тракането че трябава да се сменя вал кобилици и повдигачи ... обаче в кой сервис да ида и да погледнат и да я направят 

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
аве то май повечето хора ще те посъветват да смениш мотора щото ремонта на 1.8 е неоправдана инвестиция май май
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- rahoGabroveca
- младши ентусиаст
-
- Кара: ЛЯСТОВИЦА С РАМКА
Re: Сервис за БМВ Двигатели
venom888 написа:Колеги, искам да попитам дали знаете някой майстор в софия или сервиз за БМВта специялно и по точно за ремонт на двигателиОбаче наистина да си разбират от работата а не да гадаят какво и е и как да го оправят.... щото е пълно с некадарни и незнаещи майстори... Аз сум с Е30 318и М40 двигателя и както си4ки останали се раздрънка и разтрака... прочетох из форума за тракането че трябава да се сменя вал кобилици и повдигачи ... обаче в кой сервис да ида и да погледнат и да я направят
повдигачите най щи трябват

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ама следващия матор дали е чисто нов,че да не трябва инвестицияSharo написа:аве то май повечето хора ще те посъветват да смениш мотора щото ремонта на 1.8 е неоправдана инвестиция май май

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Sharo
- старши ентусиаст
-
Явор написа:ама следващия матор дали е чисто нов,че да не трябва инвестицияSharo написа:аве то май повечето хора ще те посъветват да смениш мотора щото ремонта на 1.8 е неоправдана инвестиция май май
Е друго си е да инвестираш в нещо дето има смисъл ... Па и при тебе се сещам за един дето е нов

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- venom888
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 318i 89
- Sharo
- старши ентусиаст
-
venom888 написа:А сервиз да знаете добър
ей тоз дето се прави на скромен над мене

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
venom888 написа:А сервиз да знаете добър
Аз мога да ти препоръчам ico-bmw, правил този ремонт на М40 достатъчно пъти. И да за мен има смисъл, ако си харесваш динамиката на сегашния автомобил, не търсиш някви стрийт гонки и мерене на Нм ...

Момчето (Ицо) в сервиза се занимава с любов към е30ките и прави 99% от нещата свързани с тях ! Цените на услугите мъ не са никък високи и непостижими за нормален човек.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
с.Грорни Лозен. Верно малко скъпчия но е просто велик .. прави чудеса 

Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- SammY
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 //M42 power е39 525 tds Touring
Колега не са занимавай с глупости , а събери кеш за друг матор
Мойто м40 също се разтропа и от извесно време съм му стъпал на връта и чакам да умре
Обаче гада отказва за сега ... Скачаи на някои 6 так или поне м42
Само да те питам сигорен ли си че от тиквата да не е някаде от долу като при мене 

Мойто м40 също се разтропа и от извесно време съм му стъпал на връта и чакам да умре

- Jeep
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кънки на лед
- Мечтае да кара: BMW 2002 Turbo
11 мнения
• Страница 1 от 1