теч на масло
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- iventi
- Потребител
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: BMW E30 DTM
- Детайли за колата: BMW E30 323.
теч на масло
Колеги от доста време карам Е30 (от както съм регистриран във форума), и не съм писал защото не съм имал проблеми с нея. Дойде обаче време да Ви попитам нещо.
От няколко дни насам забелязах, че про вискосъединителя има масло, както и под изпускателните колектори. От какво е това нещо? Гарнитура ли е, спукана глава ли е........?
И друг въпрос. Сменявах гумички на клапаните и мислех, че колата ще тръгне по-добре, но уви. Сменил съм всичко което се отнася до вървенето(кабели, палец, свещи.....) Остават само два варианта-кофти карбуратор и настроика на делкото. Казаха ми, че карбуратор става и от лада ако с моя имам проблем. Благодаря
От няколко дни насам забелязах, че про вискосъединителя има масло, както и под изпускателните колектори. От какво е това нещо? Гарнитура ли е, спукана глава ли е........?
И друг въпрос. Сменявах гумички на клапаните и мислех, че колата ще тръгне по-добре, но уви. Сменил съм всичко което се отнася до вървенето(кабели, палец, свещи.....) Остават само два варианта-кофти карбуратор и настроика на делкото. Казаха ми, че карбуратор става и от лада ако с моя имам проблем. Благодаря

- iventi
- Потребител
-
- iventi
- Потребител
-
ами...............нямам пари за друга кола от рода на BMW ..........така, че ще си карам тази докато мога да я поддържам. 

- longy
- младши ентусиаст
-
- Кара: Грозната Лети
- Детайли за колата: Чопли семки упорито
Така е колега,аз от почти 3 месеца работя с нея и минавам средно по 100 км градско,повярвайте ми спуках се да я правя.Дано поправиш машинката скоро голега.Успехче!BMWfenomen написа:кофти е когато разчиташ на кола е30 за предвижване секи ден.....дано се справиш с проблемите
Ми аз не виждам проблем да се ползва Е30-ка за всекидневен автомобил за придвижване.
Моята е М40-ка 1.6 чукачка и нямам проблеми с нея ,освен диф-а които си вие от както съм я взел но досега да чукам на дърво не ме е оставала на пътя или да ми направи някоя мизерия.
То по принцип е кофти да се разчита на 15-20 годишни коли за автомобил за придвижване но....
Единственото за което съжелявам е ,че няма климатик само това ме дразни.
Моята е М40-ка 1.6 чукачка и нямам проблеми с нея ,освен диф-а които си вие от както съм я взел но досега да чукам на дърво не ме е оставала на пътя или да ми направи някоя мизерия.
То по принцип е кофти да се разчита на 15-20 годишни коли за автомобил за придвижване но....
Единственото за което съжелявам е ,че няма климатик само това ме дразни.
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
- iventi
- Потребител
-
ще си замълча...............каква ми беше целта .................. за какво заговорихте.............. 

11 мнения
• Страница 1 от 1