е30 километраж
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
е30 километраж
колеги искам савет
моето е 30 е с часовник вместо обортомер и като го видя ми се обраштат червата ТА има ли проблеам да го сменя имам един до240 и обортомер пасва ли си сичко
мЕрСИ
моето е 30 е с часовник вместо обортомер и като го видя ми се обраштат червата ТА има ли проблеам да го сменя имам един до240 и обортомер пасва ли си сичко
мЕрСИ
e30
много философи има тук качват кви ли не двг но като питаш нешто конкретно и малчат само злобни коментари може да правят
- Prokudeniq
- младши ентусиаст
-
Ей практиканта, остави философите на сатрана. Свържи се с Лоренцо той е господаря на таблата, ако искаш и от Е65 ще ти втъкне.
Няма нищо по-страшно от активната глупост.
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
ми ако си с 6 цил. би трябвало да е ръг и тръг, ма щом си с часовник, щекерче и си ти или цяло табло 

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- Myxa-TePoPuCT
- младши ентусиаст
-
ако е от 4 цилиндрово тва табло ет имаш, ще стане
Ползвам насрания си , смоличкаджиеф, курумпитан, лаптоп за да играя НФС и да флуудвам у форума
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Re: e30
krasi7320 написа:маи е 6 на 240 е километража
На всички е 240 киломертажа

It's not who You are, it's who You know...
- stillo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 Cabrio с M52B28
- Мечтае да кара: чисто нов Х6 с двигател реактивен
Става колега нямаш грижи само си търсиш табло от 4-ри цилиндрово....и плъг енд плей
Слагал съм си такова и няма никви проблеми....и мен преди на старата 30-ка много ме дразнеше тоз часовник...ебаси огромния...само дет кукувичка не са му сложили..... 

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
И от 6 цилиндрово става, но трябва да му смениш кодер-щекера от 4 цилиндрово, за да показва вярно оборотите.
BMW only!
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
VDO-то беше с оборотомер и от 6-так, а MotoMeter-ското - от 4-цил, с часовник. Единствено кодер щекера е важен - къде е? И на донора и на старото табло трябва да е на едно и също място (отпред или отзад)... Кутията с часовника има една дупка повечеivantchoG написа:Стандартни са[steeN] написа:разправят, че от VDO на MotoMeter (и обратно) не можело да се мешат уредите.... В момента съм с оборотомер и кутия VDO, а "дъно", бензин, температура, SI и километраж - MotoMeter

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

11 мнения
• Страница 1 от 1