препоръки за ока4ване на ИС(подмяна на старото м-тех)
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- DragoManov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: horata da presi4at burzo
- Мечтае да кара: e30v10turbo
- Детайли за колата: standarten is turbo
препоръки за ока4ване на ИС(подмяна на старото м-тех)
здравейте колеги
обмислям подмяната на ока4ването на коли4ката ми
сега съм на тънък макферсон и 4 цил. мотор
на заводско м тех(боге сакс)
та за напред имам идея да вградя 6 цилиндров мотор,но това като гледам е доса в бъдещето
тампоните мисля да слагам навсякъде пауър флекс лека полека
но за предни и задни амортесиори и прожини нямам идея какви
изкам нещо твърдо,но не много ниско(като минавам през легнал полицай и сега задира)
гледах разни конита,реголируеми задни...оба4е 4есно казано нямам опит с ока4вания и само си ги гледам
та зна4и няква препоръка за конкретни модели за стриит кола с доста твърдо ока4ване,амортес. с къс ход(късостеблени май им се викаше ама някой да ме поправи ако бъркам 4е не съм сигурен) и твърди прожини,не толкова да са супер ниски колко твърди
ми това е...нео4аквам да ми кажете това и това е ама поне някаква ориентировка
айде мерси и сори ако темата ви се струва тъпа ама просто няма кой да питам да ме светне за е30
обмислям подмяната на ока4ването на коли4ката ми
сега съм на тънък макферсон и 4 цил. мотор
на заводско м тех(боге сакс)
та за напред имам идея да вградя 6 цилиндров мотор,но това като гледам е доса в бъдещето
тампоните мисля да слагам навсякъде пауър флекс лека полека
но за предни и задни амортесиори и прожини нямам идея какви
изкам нещо твърдо,но не много ниско(като минавам през легнал полицай и сега задира)
гледах разни конита,реголируеми задни...оба4е 4есно казано нямам опит с ока4вания и само си ги гледам
та зна4и няква препоръка за конкретни модели за стриит кола с доста твърдо ока4ване,амортес. с къс ход(късостеблени май им се викаше ама някой да ме поправи ако бъркам 4е не съм сигурен) и твърди прожини,не толкова да са супер ниски колко твърди
ми това е...нео4аквам да ми кажете това и това е ама поне някаква ориентировка
айде мерси и сори ако темата ви се струва тъпа ама просто няма кой да питам да ме светне за е30
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Myxa-TePoPuCT написа:Нормални амортесиори от 325, и примерно синя пружина, ще дойдат добре според мен
аз сега съм със сини, задните обаче са за комби и стои вирнато,което предполагам допринася за лесно бягащия задник, но пък като твърдост са за мен поносимо твърди за градско.вярно, че всичко вече скърца и тропа вътре, ама пък иначе е стабиляги ..

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
3 мнения
• Страница 1 от 1