Още една красавица под ножа на операционната
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Още една красавица под ножа на операционната
Незнам колко от Вас се имат за истински и търпеливи фенове на марката и модела бмв е30 и колко от Вас могат да правят колите си с необходимото търпение към тях и вече преклонната им възраст, но аз познавам един човек, чието търпение и желание за красота и изящество в любимият автомобил преминават границите на реалното за мен. Този сладур може да убие с безразличието, добротата и търпението си дори и женска сибирска мечка в размножителен период, и за такова нещо веденага ще ви дам пример - преди година и няколко месеца си купи м50б25 от мен за да го сложи в неговото красиво е меко казано е30. И до момента продължи да купува една камара със разни чаркалъци за колата, от които нищичко не е монтирано по нея и само чака своя момент. Като започнем ел. стъклата ли не бяха, и Ел шибедаци ли не бяха, та въздуховоди, тавани, лаисни, емблемки ама всякакви нещица. За година и половина ми стана от най-доходоносният клиент, на един от най-близките хора около мен. И така разбрах, че идеята или по-точно казано фанатизма на този човек към колата му далеч не свършват дотам. От страх никой да не му удраска колата, за нея се купи гаражна клетка, в която и по хубава замаска има отколкото в моя апартамент. Когато ще се кара тази страхотна колица се махат предната престилки и един куп приспособления, дори никога не се кара на дъжд и се обаждат задължително в общината, КАТ пътна полиция и Гражданска защита да каже, че той е човека и днес никой не трябва да го застрашава на пътя. Това което се опитвам да Ви разкажа е с две думи, че тя е голямата глезла на бате Грегъри или добре познат на съфорумници като Saarak, който няма да се сетите, защо ми остави днес кола си в перфектна кондиция и цялата и прелест черна хела на всякъде, алканара вътре и документите в джоба ми. След дълги разговори с кредитни иснпектори и други банкови служители, Грег успя да излъже всички, че ще си купува жилище и сега иска да направим най-страшното - да сложиме в неговият подготвен за качване двигател - колянов вал от тдс и J-pistons бутала с малко по къстъм М20 биели, два S50 разпределителни вала и една генерация 6 в 1 която да завършва с фланец за турбо. Д2 окачване и спирачки, както и много други, но засега няма да издавам какво точно ще се случва. Засега дойде реда на прословутата му трансплантация, да се качат най-накрая повечето закупени от него дреболии, пък после каквото сабия покаже. Мисля да го ориентирам към смяна на окачването след мотора с идентично на или директно да минем на някое от сериозните KONi, H&R или D2 нещо, което повечето от нас не слагат случайно по колите си, камоли по-ходовата част и купето с нашите красиви условия за шофиране. Но това че София прилича на град Херошима след бомбардировките му е друга тема на разговор. Силно се надявам точно тази гадинка да стане най-добре от всичките дотук, това е двигател който даде 12.5 компресия на всички цилиндри без 1 точка отколоенение миналата година, има документи и всичко му е редовно. Преди година го ревизирахме и сега ревизията му ще продължи, приготвена му е скоростна кутия от М3 е36 S50, ще му събираме и шпер диференциала 3,25 ще наблегнем и директно на малко по-спортна течност за спирачките и на двама ни. След което нови генерации и с малко повече късмет, Гришо трявба да дава газ до средата на другата седмица. Пускам още снимки и малко видео на тази красавица.
http://www.youtube.com/watch?v=lL1BZCHG1Hg
http://www.youtube.com/watch?v=mak1ihloj2A

http://www.youtube.com/watch?v=lL1BZCHG1Hg
http://www.youtube.com/watch?v=mak1ihloj2A

Последна промяна Shondy на 12 Май 2009, 0:24, променена общо 1 път

- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
имам само няколко забеелжки...
тия вежди стоят гадно като са черни... или ги боядисайте червени или най добре ги махнете изобщо
и другото по фрапантно е: кой по дяволите и защо е отрязал на м-техник престилката средната гредичка ако така мога да го нарека
инъче е кукла отвсякъде
тия вежди стоят гадно като са черни... или ги боядисайте червени или най добре ги махнете изобщо

инъче е кукла отвсякъде

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
E30_M_Tech_ll написа:имам само няколко забеелжки...
тия вежди стоят гадно като са черни... или ги боядисайте червени или най добре ги махнете изобщои другото по фрапантно е: кой по дяволите и защо е отрязал на м-техник престилката средната гредичка ако така мога да го нарека
![]()
инъче е кукла отвсякъде
принципно бих ти теглил една, но в случая си много прав, веждите мисля наистина да ги махнем, ако собственика си я хареса, а въпроса с м-техника дори не го надигай защото настоящият собственик беше на крачка да си купи нова оригинална за 700лв само за да я няма оная цигания "изрезка за кулер" дето я нарича бившият собственик Калинчо, работя по-върпоса с възтановяването и ако всичко е наред ще си я има цяла и красива отново скоро

- petrashkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318I
- Мечтае да кара: БТР
Абе попринцип не ми харесва червена Е30
ама тая има много стойка и... някак си и отива
евала много е готина!

евала много е готина!
Критика се приема
- SammY
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 //M42 power е39 525 tds Touring
Някой в тоя форум преди време беше написал че няма нищо по секси от червено е30 купе !!! Сега спокоино мога да кажа че е бил напълно прав ... За е30 има 4 цвята червено,черно , бяло и делфин металик ...
Леле тая кола напрао ме разчувства Успех с проекта на собственика...
п.п На мен пък тъи с черните вежди повече ми харесва (всеки луд с номера си) ...
Леле тая кола напрао ме разчувства Успех с проекта на собственика...
п.п На мен пък тъи с черните вежди повече ми харесва (всеки луд с номера си) ...
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- ico-bmw
- ентусиаст
-
- Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
мне16V написа:Явор написа:мнда
ти нема ли да я купиш
иначе евала

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Тя луда работа...да изтеглиш пара за къща, пък да ги набиеш в колата...
20 години ше изплаща турбини и бутала....
20 години ше изплаща турбини и бутала....

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2