малко помощ за сваляне на таван

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: horata da presi4at burzo
Мечтае да кара: e30v10turbo
Детайли за колата: standarten is turbo

малко помощ за сваляне на таван

Мнение от DragoManov » 30 Апр 2009, 15:14

здравейте колеги!
моля някой да помогне...4е незнам как да си сваля тавана...тая кора където са сенниците...сенниците ги свалих...уплътнениата на вратите и тях....си4ко...и кората виси оба4е немога да видя на какво...и ме е страх да нея скъсам..с4упя...

с ел.шибидах съм и тръгнах да го правя и ми трябва да сваля тая кора щот под нея е механизма дет движи капака...
капака...пък капака немога да му стигна болтовете защото несе отваря толкова...са висят тапицерии и незнам как да сваля тая 4аст пък неизкам да и еб'вам майката...

та как да я сваля на какво се държи и от къде...вобще как да го сваля тоя таван да му се не види...

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 30 Апр 2009, 20:06

трябва да отвориш шибидаха.отгоре има някви видии дет държат тая кора.ако е изгорял мотора го отвори ръчно,ако са прецакани зъбите в машинката обаче няма да стане.и да счупиш кората не е страшно,после можеш да я залепиш и ако го напраиш кадъно хич няма да си личи ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

е30

Мнение от KPETEH » 01 Май 2009, 8:31

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=51&fg=40

Е тука номер 2 махаш ли го?
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: horata da presi4at burzo
Мечтае да кара: e30v10turbo
Детайли за колата: standarten is turbo

Re: е30

Мнение от DragoManov » 01 Май 2009, 10:59

да!махнах капа4ката първо!и неще да пада...кво става???ще го снимам скоро пък дано него с4упя...преди да разбера как се маха :mhihi:

някой ако има идея що не пада да каже :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

е30

Мнение от KPETEH » 01 Май 2009, 12:11

Ми то аз понеже я имам и я свалих таа кора мисля без да я счупя, обаче нямам шибидах, та за тфа си мисля, че нещо отвътре го държи. Снимай да го видим що за чудо е тфа.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

Назад към E30