малко помощ за сваляне на таван
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- DragoManov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: horata da presi4at burzo
- Мечтае да кара: e30v10turbo
- Детайли за колата: standarten is turbo
малко помощ за сваляне на таван
здравейте колеги!
моля някой да помогне...4е незнам как да си сваля тавана...тая кора където са сенниците...сенниците ги свалих...уплътнениата на вратите и тях....си4ко...и кората виси оба4е немога да видя на какво...и ме е страх да нея скъсам..с4упя...
с ел.шибидах съм и тръгнах да го правя и ми трябва да сваля тая кора щот под нея е механизма дет движи капака...
капака...пък капака немога да му стигна болтовете защото несе отваря толкова...са висят тапицерии и незнам как да сваля тая 4аст пък неизкам да и еб'вам майката...
та как да я сваля на какво се държи и от къде...вобще как да го сваля тоя таван да му се не види...
моля някой да помогне...4е незнам как да си сваля тавана...тая кора където са сенниците...сенниците ги свалих...уплътнениата на вратите и тях....си4ко...и кората виси оба4е немога да видя на какво...и ме е страх да нея скъсам..с4упя...
с ел.шибидах съм и тръгнах да го правя и ми трябва да сваля тая кора щот под нея е механизма дет движи капака...
капака...пък капака немога да му стигна болтовете защото несе отваря толкова...са висят тапицерии и незнам как да сваля тая 4аст пък неизкам да и еб'вам майката...
та как да я сваля на какво се държи и от къде...вобще как да го сваля тоя таван да му се не види...
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
трябва да отвориш шибидаха.отгоре има някви видии дет държат тая кора.ако е изгорял мотора го отвори ръчно,ако са прецакани зъбите в машинката обаче няма да стане.и да счупиш кората не е страшно,после можеш да я залепиш и ако го напраиш кадъно хич няма да си личи 

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
е30
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- DragoManov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: horata da presi4at burzo
- Мечтае да кара: e30v10turbo
- Детайли за колата: standarten is turbo
Re: е30
да!махнах капа4ката първо!и неще да пада...кво става???ще го снимам скоро пък дано него с4упя...преди да разбера как се маха
някой ако има идея що не пада да каже

някой ако има идея що не пада да каже

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
е30
Ми то аз понеже я имам и я свалих таа кора мисля без да я счупя, обаче нямам шибидах, та за тфа си мисля, че нещо отвътре го държи. Снимай да го видим що за чудо е тфа.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
5 мнения
• Страница 1 от 1