И аз се сдобих с Е30
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- antoan9008
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 седан
- Мечтае да кара: Чисто ново Е30 от завода.
И аз се сдобих с Е30
Здравеите аз съм от варна и преди 2седмици се сдобих с една Е30-ка с моторче М40 Б16.. Предишния собственик беше Зайо.. които също е от варна.. предполагам повечето го познавате.. снимчици на Е30-ката може да видите в личната ми галерия.
Последна промяна antoan9008 на 17 Апр 2009, 1:01, променена общо 3 пъти
- antoan9008
- кандидат ентусиаст
-
Ами парвите ми впечетления са че варви перфекно че стария собственик се е грижил двигателя да е в перфекно састояние салона е перфектен с леки забележки..
- igra4a-c2560xm
- младши ентусиаст
-
- Кара: 30 ки до гроб
- Мечтае да кара: на метан
- antoan9008
- кандидат ентусиаст
-
- Mecho Puh
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 340, e34 530, e30 328, e87 120d
- Мечтае да кара: E30 M3 Evo Touring ,E34 M5 Touring
- Детайли за колата: E30 325 touring,сток беше М20Б25, после М50Б25, а сега вече е М60Б40,подготвена е за дрифт,изпускателната система е модифицирана и е 2Х60мм,средно оригинално Х - образно от е38 740i и задни проходни гърнета Крафт Моторспорт, ECU Megasquirt 3 PRO, модифицирана всмукателна система,въздушен филтър Green Racing Performance,полиуретанови тампони на цялата ходова част, Wisefab Lock Kit, окачване Raceland с Bilstein амортисиори ,седалка Промод Реисинг, колани Schrot,клетката е fullsize Крафт Моторспорт
.
Да ти е честита и с здраве да си я караш,много да се слушате и само гуми и бензин....
Купенцето е хубаво и добре поддържано,и сега да не се заемеш с циганизиране
(крила,лепенки,диодчета и т.н.) 

- hhhman
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30
- antoan9008
- кандидат ентусиаст
-
Re: .
Mecho Puh написа:Да ти е честита и с здраве да си я караш,много да се слушате и само гуми и бензин....Купенцето е хубаво и добре поддържано,и сега да не се заемеш с циганизиране
(крила,лепенки,диодчета и т.н.)
Спокоино смятам само кат посабера малко пари да си сложя м-техник 2

- vicata
- The Black Angel
-
- Кара: E30 M40B16 89';E36 cabrio M43B18 96
- Мечтае да кара: Е31 850Сi
Честито със здраже да си я караш ама внимаваи че аз моита и давах малко повечко газ и на косам се разминах с един стълб.
- antoan9008
- кандидат ентусиаст
-
vicata написа:Честито със здраже да си я караш ама внимаваи че аз моита и давах малко повечко газ и на косам се разминах с един стълб.
Мерси много

- JoRkAtA_pld
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30-ката да си пали джапанките
- Мечтае да кара: E39 M5
- antoan9008
- кандидат ентусиаст
-
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
а знаеш ли историята на тая кола?
или заека ти я спести... както си спести да ми върне едни пари ама тва е друга тема...
някъде имаше снимки като я купува колата за 1300 лв от една заложна.... задната броня полвината я нямаше отпред имаше удар целия капак беше крив и единия калник. имаше някви смешни прагове направени от ламарина леко ударена на ъпкант
(то май до последно си ги имаше само че бяха боядисани черни ) мотора супер зле като го запали и можеш да го чуеш на 2 км как му чукат повдигачите
след 1-2 кг кит и още толкоз боя колата заприлича на нещо но мотора си остана така, след това и сложиха друг мотор
не знам дали ти е споменал че номера на двигателя ти и тоя в талона се различават съвсем малко
после я удари в един бордюр докато е прайл нещаснти опити за дрифт и в следствие на удара носача стана на осмица след което го смени но и рейакта му е сдала багажа предпоалгам си забелязал луфта
че тя ще е поървото нещо от което трябва да почнеш ремонтите .... и докато стигнеш до там че да си купуваш мтехник ще си се отказал милйон пъти от тоя курник....
инъче да ти е честита и да те исакра колкот време може повече
а забравих да спомена после един кадет му отнесе предницата като излизаше от под аспаруховия мост и почти я беше засилил към вторични тая кола като някъв майстор се хвана да я направи и от тогава не съ м я виждал
как е станала пусни реални снимки 

или заека ти я спести... както си спести да ми върне едни пари ама тва е друга тема...
някъде имаше снимки като я купува колата за 1300 лв от една заложна.... задната броня полвината я нямаше отпред имаше удар целия капак беше крив и единия калник. имаше някви смешни прагове направени от ламарина леко ударена на ъпкант

след 1-2 кг кит и още толкоз боя колата заприлича на нещо но мотора си остана така, след това и сложиха друг мотор

инъче да ти е честита и да те исакра колкот време може повече
а забравих да спомена после един кадет му отнесе предницата като излизаше от под аспаруховия мост и почти я беше засилил към вторични тая кола като някъв майстор се хвана да я направи и от тогава не съ м я виждал

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2