Ел. схема за Е30
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Ел. схема за Е30
Колеги изхвърлям си всичко ненужно от колата, тъй като вече ще е само за състезания. Искам да махна и последното кабелче, което няма да е нужно от сега нататък. За целта ми трябва схема на кабелите вътре в купето... от кутията на бушоните навътре. Кабелите към мотора не ме интересуват.
Пример: в таблото влизат 15-20 кабела. Има за разходомер, за лампички разни и други лигавщини, които не ми трябват. Искам всички кабели, които нямат общо с оборотомера, километража, температурата за водата, лампата за маслото и за акумулатора да ги изхвърля от колата, за да стане всичко максимално изчистено и опростено.
Благодаря предварително на отзовалите се
Пример: в таблото влизат 15-20 кабела. Има за разходомер, за лампички разни и други лигавщини, които не ми трябват. Искам всички кабели, които нямат общо с оборотомера, километража, температурата за водата, лампата за маслото и за акумулатора да ги изхвърля от колата, за да стане всичко максимално изчистено и опростено.

Re: Ел. схема за Е30
difcho написа:Колеги изхвърлям си всичко ненужно от колата, тъй като вече ще е само за състезания. Искам да махна и последното кабелче, което няма да е нужно от сега нататък. За целта ми трябва схема на кабелите вътре в купето... от кутията на бушоните навътре. Кабелите към мотора не ме интересуват.
Защо не си направиш ново табло с нужните неща и да пуснеш нови кабели ,ние така направихме и стана х-тра
- S204
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 4-цилиндрово сешоарче
В сървиз менюал-а на Хайнес има схемите, мисля че ще ти е от полза, ако го нямаш:
КЛИК @hit.bg
КЛИК @hit.bg
- kocta
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 540i/6
- Мечтае да кара: същото аа турбо
Re: Ел. схема за Е30
tikso123 написа:difcho написа:Колеги изхвърлям си всичко ненужно от колата, тъй като вече ще е само за състезания. Искам да махна и последното кабелче, което няма да е нужно от сега нататък. За целта ми трябва схема на кабелите вътре в купето... от кутията на бушоните навътре. Кабелите към мотора не ме интересуват.
Защо не си направиш ново табло с нужните неща и да пуснеш нови кабели ,ние така направихме и стана х-тра
Инати се ама няма де да ходи

Time Attack Driver...
6 мнения
• Страница 1 от 1