troshim karteri :)
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- WiLdOnE
-
troshim karteri :)
Zdraveite az sum edin malko neobrazovan bmw entusiast, no karam qko i iskam da navleza po-navytre v neshtata. Izhetoh vi pochti vsichki temi i me kefite
Da ne mi se smeete na vuprosite molq
Ta na moito bmw mu e super nisak kartera i veche 2 puti go trosha na nekvi kanafki deto sa nezatvoreni. I kato minesh neshto prez kraq na kapaka toi se diga ot drugata strana i bam. Pusheci i razpravii
Interesno mi e koi bmw-ta sa s tolkova niski karteri. Moq e na 12cm nqkude ot zemqta daje i na po-malko kato se ponatovarim, a sum zabelqzal kato sum se navejdal pod drugite ot moq tip ( troiniq stop ) 4e ne im e tolko nisko? Ima li razliki kade sa?

Re: troshim karteri :)
WiLdOnE написа:Zdraveite az sum edin malko neobrazovan bmw entusiast, no karam qko i iskam da navleza po-navytre v neshtata. Izhetoh vi pochti vsichki temi i me kefiteDa ne mi se smeete na vuprosite molq
Ta na moito bmw mu e super nisak kartera i veche 2 puti go trosha na nekvi kanafki deto sa nezatvoreni. I kato minesh neshto prez kraq na kapaka toi se diga ot drugata strana i bam. Pusheci i razpravii
Interesno mi e koi bmw-ta sa s tolkova niski karteri. Moq e na 12cm nqkude ot zemqta daje i na po-malko kato se ponatovarim, a sum zabelqzal kato sum se navejdal pod drugite ot moq tip ( troiniq stop ) 4e ne im e tolko nisko? Ima li razliki kade sa?
Pilota е в час много с картерите

- Bergayos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E81 123d, E70 3.0d
- Мечтае да кара: Alpina B10
- WiLdOnE
-
Mi...
Toa bashta mi razpravq che navremeto kato go karal ot germania oshte bil mu slojen dvigatel na troika ot tiq s pravougulnite farove deto sa. Malko nekadurno obqsnenie vi davam ama vuzmojno li e tui? Kak da provera kakuv dvigatel e tochno v talona nomera zapochva sus 164. Ta toi mi razpravq che prosto na tiq troiki kapaka im e po polegat ( na po-novite ), po-povdignat malko i bilo s takuv dvigatel i zatva kartera idval po nisko, zashtoto na moita ne se subiralo inache. Nekvi takiva. Vuzmojno li e? Kak da provera po samiq dvigatel ne pishe nishto i vobshte tiq po-novite troiki s kvi dvigateli sa? Nqkoi ako mi otgovori na kupchinata oburkani vuprosi shte sum mu blagodaren
Sram me e che ponaznaivam tolko malko na tiq godini ama zatva sum tuk da se ucha
Mersi predvaritelno! 

- archcarrier2
- Потребител
-
И аз моят съм го очукал доста...
Лепиха го някъде в бакърена фабрика, но пак е на косъм да се изсипе. Проблемът при мен е че са скъсявани пружините и сега колата посреща де що има камъни по улицата с картера пък той да бяха взели да го направят от тенекия за сирене - хем ефтино хем гъвкаво, АМА НЕ немците взели че го направили от алюмин и се чупи. Та има решения - НЕ КАРАШ ПРЕЗ ДУПКИ. Или взимаш нормални пружини и го качваш на тях. /БМВ-то де, не картера/
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
Re: Mi...
WiLdOnE написа:Kak da provera kakuv dvigatel e tochno v talona nomera zapochva sus 164.
Това само показва че е 4 цилиндров 1.6 мотор. Дай следващите два символа за да кажем модела на двигателя.
LandShark написа:WiLdOnE написа:Kak da provera kakuv dvigatel e tochno v talona nomera zapochva sus 164.
Това само показва че е 4 цилиндров 1.6 мотор. Дай следващите два символа за да кажем модела на двигателя.
no tova e na ramata, ami ako e smenen motora? (kakto toi se samniava)
DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

- LandShark
-
смирен поклонник
-
DA WOLF написа:no tova e na ramata, ami ako e smenen motora? (kakto toi se samniava)
Не, не, забележи че той казва: "номера на мотора започва с"... номера на мотора няма много общо с рамата...
- WiLdOnE
-
eto dannite
V talona nomera na dvigatelq zapochva s 164E103916956... tva si e celiq napravo. Na ramata WBAAC1104... Teglo 1.37. Tva e ot talona.
I az vsichko posreshtam s kartera shtoto e nai niskata chast na kolata. Napravo veche me e strah da karam burzo po nepoznati putishta, zashtoto iznenadi sekakvi. BTW a na samiq dvigatel ne pishe li nqkude neshto? Kolko gledah ama...
I az vsichko posreshtam s kartera shtoto e nai niskata chast na kolata. Napravo veche me e strah da karam burzo po nepoznati putishta, zashtoto iznenadi sekakvi. BTW a na samiq dvigatel ne pishe li nqkude neshto? Kolko gledah ama...
Re: eto dannite
WiLdOnE написа:V talona nomera na dvigatelq zapochva s 164E103916956... tva si e celiq napravo. Na ramata WBAAC1104... Teglo 1.37. Tva e ot talona.
na mene v talona mi pishe nomera na ramata, na dvigatelia ne im se zanimavashe na mitnicata i vaobshte ne go i gledaha. A posle shto se vkarvat kradeni koli v BG....
za men e podobre 'ne se chete' znachi che moga da si go smenia kogato si poiskam s drug (S14 naprimer

DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

- LandShark
-
смирен поклонник
-
Re: eto dannite
WiLdOnE написа:V talona nomera na dvigatelq zapochva s 164E103916956... tva si e celiq napravo.
Значи имаш оригиналния двигател М40/В16, който се е монирал на този автомобил.
- PILOTA
-
Burn Out Master
-
- Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
- Мечтае да кара: M5 i RS4
Re: troshim karteri :)
Turturelo написа:Pilota е в час много с картеритеНито веднъж не го е трошил, неговия май и той е доста ниско ....
Moj e daze po nisko ot 12 sm!Nikak ne sam go pukal da ne si pomislite...

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2