Нещо вие много яко малко помощ да го открия....
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
Нещо вие много яко малко помощ да го открия....
значи естесвено първо си помислих че е диференцяла... смених го преди малко и пак вие... същия е воя... къв е шанса да съм взел абсолютно по същия начин преебан диф че да вие така като стария...
отначал отръгвам няма виене към 20-30 км се появява като почва все едно да изрежда скорости смисъл усилващ се монотонен звук който става високочестотен след това почва отначало и така 3-4 пъти се сменя докато се стигне до 60-70 км в час... след това спира и до края няма никви проблеми нито грам виене не се чува...
по интересното е че всичко това го прави на студен мотор загрее ли колата всичко спира
грам нищо не се чува на никви километри...
няма значение дали съм включил на скорост или съм освободил виенето не се променя... вътре в купето се чува както съм писал монотонен звук и не се разбира от къде идва... преди ми се струваше че е отзад но може би съм си внушавал....
майсторите дето ми сменяха дифа ми акзах че най вероятно е скоростната кутия... то и без това няма кв одруго да е но може л ида съм взел отново преебан диф... като продавача ми казва че е перфектен дифа и няма да имам грижи.. от 94 година кола е смисъл не толкоз стар... пък и на външен вид нямаше грам протекло за разлика от тоя дето беше на колата ми....
моля помагайте че вече ми писна да му е.а майката...
и моля без малоумни коментари от сорта на смени мотора и други такива.... само хора дето знаят кво пишат искам да ми отговарят....
отначал отръгвам няма виене към 20-30 км се появява като почва все едно да изрежда скорости смисъл усилващ се монотонен звук който става високочестотен след това почва отначало и така 3-4 пъти се сменя докато се стигне до 60-70 км в час... след това спира и до края няма никви проблеми нито грам виене не се чува...
по интересното е че всичко това го прави на студен мотор загрее ли колата всичко спира

няма значение дали съм включил на скорост или съм освободил виенето не се променя... вътре в купето се чува както съм писал монотонен звук и не се разбира от къде идва... преди ми се струваше че е отзад но може би съм си внушавал....
майсторите дето ми сменяха дифа ми акзах че най вероятно е скоростната кутия... то и без това няма кв одруго да е но може л ида съм взел отново преебан диф... като продавача ми казва че е перфектен дифа и няма да имам грижи.. от 94 година кола е смисъл не толкоз стар... пък и на външен вид нямаше грам протекло за разлика от тоя дето беше на колата ми....
моля помагайте че вече ми писна да му е.а майката...
и моля без малоумни коментари от сорта на смени мотора и други такива.... само хора дето знаят кво пишат искам да ми отговарят....
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- JoRkAtA_pld
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30-ката да си пали джапанките
- Мечтае да кара: E39 M5
Колега да не би да е останало малко масло в скоростната кутия, или просто да е на мн. км, защото при мен на студен двигател много трудно включвам скоростите, но както каза колегата мн вероятно и от съединителя да е.
- E30_M_Tech_ll
-
-
не определено не е от отпред звука...
значи и да съмн на скорост и да не съм на скороост и да давам газ ида ен давам все едно е ... от 20до 60 си го има виенето след което спира....
а дали може да е висящия лагер на кардана?
за маслото ен знам нямам никъде течове пък и скоростите си влизат лесно....
кое точно на съединитела ще вие и защо ще го прави по дяволите?
казват ми че диференцяла като почне лда вие виел постоянно и колкото по бързо се движиш толкова повече виел... вярно ли е това ? ако е вярно значи дифа го изключвам от сметките.... пък и два дифа да вият по абсолютно един и същ начин малко ме съмнява..
значи и да съмн на скорост и да не съм на скороост и да давам газ ида ен давам все едно е ... от 20до 60 си го има виенето след което спира....
а дали може да е висящия лагер на кардана?
за маслото ен знам нямам никъде течове пък и скоростите си влизат лесно....
кое точно на съединитела ще вие и защо ще го прави по дяволите?
казват ми че диференцяла като почне лда вие виел постоянно и колкото по бързо се движиш толкова повече виел... вярно ли е това ? ако е вярно значи дифа го изключвам от сметките.... пък и два дифа да вият по абсолютно един и същ начин малко ме съмнява..
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- JoRkAtA_pld
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30-ката да си пали джапанките
- Мечтае да кара: E39 M5
Ами колега за висящ лагер на кардана не би ли трябвало да тресе на по-високи обороти? На един приятел му виеше лагер на задно дясно колело, но като дигнеше до 70 км спираше да вие.Дано отстраниш проблема по-скоро.
Ми при мен мисля ,че вие деференциала защото вие най много при потегляне в движение вие само при ускорение ,когато пусна газта или задържа една скорост спира и след 140км/ч спира да вие.
Според мен ако деференциал вие само при натоварване в смисъл ускорение доускорение и така нататък.
Ако греша някой да ме поправи.
Според мен ако деференциал вие само при натоварване в смисъл ускорение доускорение и така нататък.
Ако греша някой да ме поправи.
- E30_M_Tech_ll
-
-
е хубу де няма ли някъв начи да се разбере по външния вид на лагера нямам намерение да сменям всичко де що е лагер по тая кола... ебал съм я като се счупи ще спре да вие ....
- Myxa-TePoPuCT
- младши ентусиаст
-
И при мен имаше подобно виене.след праби с диференциал някои друг лагер и т.н. погледнах кво става в кутията и нямаше масло
11 мнения
• Страница 1 от 1