С какво предавателно число е този диф?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
С какво предавателно число е този диф?
от комби 94 година е30 но нещо много странни ми се виждат тия цифри ай по запознатие да кажат

Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
- prostia
- младши ентусиаст
-
- Кара: e28 e30 e38
Re: С какво предавателно число е този диф?
E30_M_Tech_ll написа:от комби 94 година е30 но нещо много странни ми се виждат тия цифри ай по запознатие да кажат
2,93

Re: С какво предавателно число е този диф?
sachs написа:E30_M_Tech_ll написа:от комби 94 година е30 но нещо много странни ми се виждат тия цифри ай по запознатие да кажат
2,93
napravi po 4itawa snimka...ima cifra ili bukva nai-otpred koiato izob6to ne se 4ete
- mikluho
- младши ентусиаст
-
- Кара: Vmax, Е46 330 Convertible, E21 315
натъркай го с молив и го избърши с чист парцал , после го снимай и ще се прочете
ако не правиш един пълен оборот на двете гуми в една посока и засичаш колко оборота прави кардана или разглобяваш и броиш.

ако не правиш един пълен оборот на двете гуми в една посока и засичаш колко оборота прави кардана или разглобяваш и броиш.
На ваше място аз бих описал подробно всичките си приключения, като отстраня всичко освен отношенията с хората.
Източник:писмо от Толстой до Миклухо-Маклай. “Човекът от луната”, С., 1986.
Източник:писмо от Толстой до Миклухо-Маклай. “Човекът от луната”, С., 1986.
- E30_M_Tech_ll
-
-
проблема е че дифа не е моя а ще го купувам ... и иска мда знам кво число е трябва ми задължително над 4...
мотора е 1,8 възможно ли е наистина да е 2,93 все па ке комби а те доколкот знам всичките са с дифове над 4 все пак нали трябва да е къс като се натовари до може да тръгне тва м40
има ли някъв сайт или нещо по цифрите коит осе виждат да може да се разбере....
много ми е важно да го знам това предавателно число
по тая таблица гледам http://www.behindmatrix.com/e30/fotost/f00023/f00023.htm
а това за задната страна на пластинката кво трябва да има там?
мотора е 1,8 възможно ли е наистина да е 2,93 все па ке комби а те доколкот знам всичките са с дифове над 4 все пак нали трябва да е къс като се натовари до може да тръгне тва м40

има ли някъв сайт или нещо по цифрите коит осе виждат да може да се разбере....
много ми е важно да го знам това предавателно число
по тая таблица гледам http://www.behindmatrix.com/e30/fotost/f00023/f00023.htm
а това за задната страна на пластинката кво трябва да има там?
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- tZv3t0zAr
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е21 318is 78' сега е30 328
- Мечтае да кара: e30 monster
Щом ти върши работа всичко над 4, слагаш по един белег на трите фланеца и започваш да въртиш фланеца за кардана, и броиш колко оборота ще направят фланците за полуоските ! Това е варянт горе-долу, но ще придобиеш представа дали е над или под 4 !

- E30_M_Tech_ll
-
-
вие май не разбрахте....
дифернецяла е на 500 км от мене няма как да го бележа и да го въртя той ако беше тука до сега 5 пъти да съм го разглобил и да му преброя точно зъбците.. всичко което имам е че от комби 1,8 94 та и тая снимка.... опасенияа ми са да не би да е сменян нещо и да купя някой дълъг диф за къс и после да се чудя кво да го правя...
тия числа 47 да не би да са част от 4,47 то ако е 4,45 така ли точно го пише или ?
айде де толкова хора има дето през една седмица си сменят дифовете не може никой да не с е есблъсквал с таквиа числа на пластинакта си...
дифернецяла е на 500 км от мене няма как да го бележа и да го въртя той ако беше тука до сега 5 пъти да съм го разглобил и да му преброя точно зъбците.. всичко което имам е че от комби 1,8 94 та и тая снимка.... опасенияа ми са да не би да е сменян нещо и да купя някой дълъг диф за къс и после да се чудя кво да го правя...
тия числа 47 да не би да са част от 4,47 то ако е 4,45 така ли точно го пише или ?
айде де толкова хора има дето през една седмица си сменят дифовете не може никой да не с е есблъсквал с таквиа числа на пластинакта си...
- E30_M_Tech_ll
-
-
проблема е решен .... снощи късно пристигна при мен дифа и денс сутринта отварям торбата и гледам пластинка ама няма нищо написано на нея ... стъргах човърках няма нищо не излзиа... ядосах се и го оставих... и преди малко си викам абе я да го искарам аз целия от таз торба... вадя го и ха 2 пластинки
на едната която аз ръчках няма нищо написано и от двете и страни ....
и остава само тази от снимката.... първите две числа които уж не се виждат всъшност са единици и седя аз и умувам аджеба какво може да му е числото на тоз пуст диференцял и след една минута ме връхлетя умопомръчаващата идея че това 11 всъщност е броя на зъбите на пинйона а това 47 зъбите на короната и хоп в дясно от мен виждам елка ... деля 47 на 11 и воала 4,27 и някви цифри.....
открих топлата вода така че темата може да се заключи но смятам че е полезно това което съм открил смисъл че не на всички пластинки пише директно предавателното число ами на някой е напсиано броя на зъбите....

и остава само тази от снимката.... първите две числа които уж не се виждат всъшност са единици и седя аз и умувам аджеба какво може да му е числото на тоз пуст диференцял и след една минута ме връхлетя умопомръчаващата идея че това 11 всъщност е броя на зъбите на пинйона а това 47 зъбите на короната и хоп в дясно от мен виждам елка ... деля 47 на 11 и воала 4,27 и някви цифри.....

45 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3