Угасна

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Угасна

Мнение от tino320 » 18 Фев 2009, 17:47

Значи така, проблема се подразбира по името на заглавието, колата изгасна и то по време на движение, и след опитите които правих не искаше да запали. Интересното е, че на другата сутрин запали все едно не го е имало този проблем, но след извесна работа на двигателя пак изгасна. А когато не искаше да запали, извадих единият от кабелите за свещите за проба и не стигаше ток до там. :confused: Някои имал ли е подобни проблеми?

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Угасна

Мнение от tikso123 » 18 Фев 2009, 18:08

tino320 написа:Значи така, проблема се подразбира по името на заглавието, колата изгасна и то по време на движение, и след опитите които правих не искаше да запали. Интересното е, че на другата сутрин запали все едно не го е имало този проблем, но след извесна работа на двигателя пак изгасна. А когато не искаше да запали, извадих единият от кабелите за свещите за проба и не стигаше ток до там. :confused: Някои имал ли е подобни проблеми?

според мен е комутатора ..

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 18 Фев 2009, 18:59

Па каква е колата ... виж си капачката и палеца.
:yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от tino320 » 18 Фев 2009, 19:04

porostorm написа:Па каква е колата ... виж си капачката и палеца.

Колата е 320, 88год. Палеца го смених и нямаше ефект.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gecata73 » 18 Фев 2009, 19:20

смени бубината нали ти казва човека

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от tino320 » 20 Фев 2009, 16:31

Ново 20, колата вече си пали работи и върви все едно нищо не е било. Днес я исчистих от снега, запалих я и тя поработи доста.След това нарочно я изгасих и запали още 2-3 пъти и след ката всичко си беше както преди я покарах малко и пак все едно не ми е била гаснала никога.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 20 Фев 2009, 16:47

Мокра бобина можеби
:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 20 Фев 2009, 17:32

tino320 написа:Ново 20, колата вече си пали работи и върви все едно нищо не е било. Днес я исчистих от снега, запалих я и тя поработи доста.След това нарочно я изгасих и запали още 2-3 пъти и след ката всичко си беше както преди я покарах малко и пак все едно не ми е била гаснала никога.

318i, '88 - същата работа.
Не конкретно тея дни, просто от време на време се случва и не могат да разберат защо го прави :shock: Имало е случаи, когато примерно с 60 изведнъж умира от нищото :shock: :shock: :shock: загасва и край. Палиш пак - тръгва си все едно нищо не е било :help: :mhihi:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 20 Фев 2009, 17:33

tino320 написа:Ново 20, колата вече си пали работи и върви все едно нищо не е било. Днес я исчистих от снега, запалих я и тя поработи доста.След това нарочно я изгасих и запали още 2-3 пъти и след ката всичко си беше както преди я покарах малко и пак все едно не ми е била гаснала никога.

Не конкретно тея дни, просто от време на време се случва и не могат да разберат защо го прави :shock: Имало е случаи, когато примерно с 60 изведнъж умира от нищото :shock: :shock: :shock: загасва и край. Палиш пак - тръгва си все едно нищо не е било :help: :mhihi:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tikso123 » 20 Фев 2009, 18:20

M2PR написа:

За мен това е от комутатора !! Като загрее комутатора някоя споика спира да се допира при разширяването и като истине се връща на старото си место (това е мое мнение )

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от tino320 » 20 Фев 2009, 18:32

porostorm написа:Мокра бобина можеби

Едавали има си няква гумена "шапчица" :D а пък като почна ги праиии мизерите два ни я умувах и не съм забелязал такова нещо. Така не изключвам да е от комутатора, но как да разбера сега когато колата си работи?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 6estaka » 20 Фев 2009, 23:25

Едавали има си няква гумена "шапчица" :D а пък като почна ги праиии мизерите два ни я умувах и не съм забелязал такова нещо. Така не изключвам да е от комутатора, но как да разбера сега когато колата си работи?[/quote]

...А на кое викате комутатор при м20 с мотроник?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 coupe IS
Мечтае да кара: Мойта си Е30-ка !
Детайли за колата: черно e30 купе IS на газ

Мнение от Dafy » 21 Фев 2009, 0:36

я се загледайте в датчика на коляновиа вал !!! и вижте как е закъсана жичката която влиза в него ... без него няма гориво дори да пусне ... да не говорим за искра от бобинажа :)
Айде Успех ...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 21 Фев 2009, 11:06

Dafy написа:я се загледайте в датчика на коляновиа вал !!! и вижте как е закъсана жичката която влиза в него ... без него няма гориво дори да пусне ... да не говорим за искра от бобинажа :)
Айде Успех ...

и на диагностика мина и нямаше грешки при компа дори запали и огасна как си требваше и пак не даде грешка дат4ика сме го поръ4али 4акаме да пристигне за да го смениме щото и аз мисля 4е е от него
ИзображениеИзображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от tino320 » 21 Фев 2009, 20:07

6estaka написа:Едавали има си няква гумена "шапчица" :D а пък като почна ги праиии мизерите два ни я умувах и не съм забелязал такова нещо. Така не изключвам да е от комутатора, но как да разбера сега когато колата си работи?

...А на кое викате комутатор при м20 с мотроник?[/quote]

Ми вообще не знам, :uups: дали има.

Следваща

Назад към E30