м30 проблем
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
м30 проблем
има някакъв проблем и немога да запаля. малко история. паля си сутринта за работа и тръгвам след 1-2 мин . през целия път който трае към 10 12 мин колата доста прекъсваше. по принцип ламбда сондата ми е за смяна и затова отначало не се учудих . но по средата вече си помислих че бензина ми е свършил(не ми работи бензиномера)все още прекъсваше.тамън паркирах пред работата когато двг сам изгасна . опитах се да запаля . завъртя но не успя да запали. след 5-6 безуспешни опита и без това слабия ми акумулатор капна. и аз се отказах. вечерта сипах бензин и един колега ми даде ток . 15 пъти се опитахме да запалим .с старт спрей също не се получи запалване.решихме че бенз помпа се е скапала и си прибрах колата на буксир. Днес обаче проверих всичко : първо бенз помпа(работеше, качваше до отпред) ток имаше на свещите ,бяха мокри от бензина.бушоните бяха в ред .решихме да я палим на дърпане.като пусна съединителя все едно запалва. лампите гаснат ,звука от ауспуха е почти същия все едно работи. оборотомера работи. но неиска и неиска. та от какво може да е . ако някой колега има възможност за комп . диагностика на място да заповяда. двг е м30 б35 Мотроник 1.3 от е34 тел 0885 358 758 Мони
- PaRaBoliC
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 туряга
- Детайли за колата: мнооо бърза
колега евала:) имам и аз същия проблем. при мен също не се чува помпата като въртя на стартер а и клапана за газта не щрака (имам си газчица). та по въпроса си мисля , че е възможно някое от релетат упражляващи помпата да са се скапали или залепнали. мисля си тая вечер да ида да пробвам с едно магнитче над него да видя реагира ли или не. предлагам ти да направиш същото даже може да викнеш колега с е34 ка да менкате релета и да видиш случва ли се нещо.
успех колега
успех колега
- BMWPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: колко да кара
- Мечтае да кара: Е34-540
- Детайли за колата: То кола ли е чудо ли е
Колега със спрей би трябвало да запали защото вкарваш готова смес и нищо не е от значение освен свещите и тока в тоя ред но сигурно си я удавил от тунджа и намокрилк свещите ,пробвай нещо дюзи да не пикаят или нещо от тоя род ,пробвай температурния датчик да не лъже компа че е студена или топла колата или нещо от сорта демек гривоподаването нещо

<<<DRIVE BMW ONLY>>>
- ico-bmw
- ентусиаст
-
- Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car
колега от каде си ,аз имам топ лап но пробваи да сложиш други свещи а тоз мотор на е30 ли сиго сложил 

Drive Only Cool Cars - E30 Baby 

8 мнения
• Страница 1 от 1