Купува Е30
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Купува Е30
Здравейте, българи.
Одавна съм решил да си купя кола, с която да се занимавам в свободното ми време. Евридейката ми е Audi A3/99г. - 1.6/101 к.с. . Честно казано автомобил е доста тромав специално с този двигател, но за града предполагам ми е достатъчен. Само, че тая кола ме разяжда отвътре направо - скука, скука, скука. Никога не съм я искал, ама жената вика "Дай да си купиме нещо стабилно първо, пък после си купувай трошки"
.
Та да се върнем на хоби-кар-а. Искам да е малко "по-кибритлийска" кола от евридейката. Затова дълго гледах из мобилето и се чудих между алфа 155/145/Е30/Calibra (и не ми се смейте, че съм наредил алфи и опели до BMW-то), но накрая се спрях на Е30-ката. Затова и реших да пусна тази тема. Търся 320 или 325, може и 318 но в краен случай... Оферти приемам всякакви, защото ми се въртят мисли за хубава и стегната Е30ка на по-височка цена, но не изключвам и варианта да взема някоя по очукана + още една "ептем" очукана за донор
.
Та такива работи от мене. Ако имате questions, ша ви отговоря.
Поздрави.
Одавна съм решил да си купя кола, с която да се занимавам в свободното ми време. Евридейката ми е Audi A3/99г. - 1.6/101 к.с. . Честно казано автомобил е доста тромав специално с този двигател, но за града предполагам ми е достатъчен. Само, че тая кола ме разяжда отвътре направо - скука, скука, скука. Никога не съм я искал, ама жената вика "Дай да си купиме нещо стабилно първо, пък после си купувай трошки"

Та да се върнем на хоби-кар-а. Искам да е малко "по-кибритлийска" кола от евридейката. Затова дълго гледах из мобилето и се чудих между алфа 155/145/Е30/Calibra (и не ми се смейте, че съм наредил алфи и опели до BMW-то), но накрая се спрях на Е30-ката. Затова и реших да пусна тази тема. Търся 320 или 325, може и 318 но в краен случай... Оферти приемам всякакви, защото ми се въртят мисли за хубава и стегната Е30ка на по-височка цена, но не изключвам и варианта да взема някоя по очукана + още една "ептем" очукана за донор

Поздрави.
По-кибритлийска от това здраве му кажи.... http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=129246&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
Сподели бюджета и ще получиш отговори
п.п. Ауди-то и с 1.8 мотор е същия мъртвец....докато го засиля да мине 3500 оборота, брада ми пониква.... маховикът му сигурно е 15 кила
Сподели бюджета и ще получиш отговори

п.п. Ауди-то и с 1.8 мотор е същия мъртвец....докато го засиля да мине 3500 оборота, брада ми пониква.... маховикът му сигурно е 15 кила

Здравейте пак.
Тройката от линка е много хубава, но е доста далеч от това, което аз търся.
Надявах се на нещо стоково до 3000 лева, та с още една-две хилядарки да се постегне и да си бръмча през Викенда
.
Прелистих раздела "Продава" до 15 страница и не намерих нито една, която да не се продава на части
.
Честно казано разчитам да се възползвам най-нагло от някой човек, който си е надценил възмонжностите и след като е закупил такъв автомобил е установил, че не е по джоба му...
А за аудито... Брат ми кара Форд Ескорт от 98 година, 1.8/115 к.с. (неква двувалка) и с него съм се дърпал с A3/ 1.8/125 к.с.. Човека беше се надъхал нещо, ама го попарих много лошо
Има нещо сбъркано в тия коли, ама още не съм разбрал какво...
Тройката от линка е много хубава, но е доста далеч от това, което аз търся.
Надявах се на нещо стоково до 3000 лева, та с още една-две хилядарки да се постегне и да си бръмча през Викенда

Прелистих раздела "Продава" до 15 страница и не намерих нито една, която да не се продава на части

Честно казано разчитам да се възползвам най-нагло от някой човек, който си е надценил възмонжностите и след като е закупил такъв автомобил е установил, че не е по джоба му...
А за аудито... Брат ми кара Форд Ескорт от 98 година, 1.8/115 к.с. (неква двувалка) и с него съм се дърпал с A3/ 1.8/125 к.с.. Човека беше се надъхал нещо, ама го попарих много лошо

Има нещо сбъркано в тия коли, ама още не съм разбрал какво...
Този колега се занимава с редовен внос на Е30-ки от Германия. Има няколко обяви, може да се договорите нещо
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=122736
п.п. Има отделен подфорум за Продава автомобили, а не в общия ПРОДАВА, затова всички са на части там

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=122736
п.п. Има отделен подфорум за Продава автомобили, а не в общия ПРОДАВА, затова всички са на части там

- georde123000
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E30 316.BMW E46 320D
- Мечтае да кара: BMW E30 M3
Re: Купува Е30
imam perfekno e30 m40b16 seedno izliza ot magazina ako si zainteresovan pishi da ti dam snimki
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
georde123000 написа:imam perfekno e30 m40b16 seedno izliza ot magazina ako si zainteresovan pishi da ti dam snimki
темата е от феФруари

пък и може да прочетеш правилата и да пишеш на матерния си език освен ако той не е шльокавица

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
Kozaro написа:Здравейте, българи.
Одавна съм решил да си купя кола, с която да се занимавам в свободното ми време. Евридейката ми е Audi A3/99г. - 1.6/101 к.с. . Честно казано автомобил е доста тромав специално с този двигател, но за града предполагам ми е достатъчен. Само, че тая кола ме разяжда отвътре направо - скука, скука, скука. Никога не съм я искал, ама жената вика "Дай да си купиме нещо стабилно първо, пък после си купувай трошки".
.
Поздрави.
ма сигурен ли си?я погледни малко по надолу в една тема дето един пич си споделя мъката,та предполагам нямаш опит с е30

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
човечеца отдавна е размислил или го е хванала кризата
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
11 мнения
• Страница 1 от 1