Какво е това под километража?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
хм...
Сменял съм маслото няколко пъти но не съм виждал някаква промяна.
По какъв начи индикира, свети ли?
Re: хм...
промяната не идва с наливане на ново масло.skromnia написа:Сменял съм маслото няколко пъти но не съм виждал някаква промяна.
Използва се някаква кирийка за зануляване на инспекцията.
Да,свети в зелено/първите 4 или 5 кутийки/
които през 2000км светват последователно... докато не стигнеш до жълта и червена/то при тях вече мн километри май стават?! /
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
lubeto написа:като го занулявах по този образец нямаше никаква промяна
http://ivo316i.hit.bg/oilservice/
Кво искаш да кажеш бре Любчо че не ти се е занулявало като си използвал тази схема ли?
Indiana написа:haho написа:(изминати км. , студени стартове , форсиране и т.н.)![]()
За това сигурен ли си? Аз знам, че по-новите коли са така, но Е30-ката... Май на всеки 2000 си гасне по 1 лампичка
Абре тва което Хахо вика съм го чувал и преди и то от 2ма души ... иска ми се да вярвам да е истина. Все пак на мен не ми гаснат на 2000км а през различен интервал много над 2000

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
deyan-enchev написа:lubeto написа:като го занулявах по този образец нямаше никаква промяна
http://ivo316i.hit.bg/oilservice/
Кво искаш да кажеш бре Любчо че не ти се е занулявало като си използвал тази схема ли?Indiana написа:haho написа:(изминати км. , студени стартове , форсиране и т.н.)![]()
За това сигурен ли си? Аз знам, че по-новите коли са така, но Е30-ката... Май на всеки 2000 си гасне по 1 лампичка
Абре тва което Хахо вика съм го чувал и преди и то от 2ма души ... иска ми се да вярвам да е истина. Все пак на мен не ми гаснат на 2000км а през различен интервал много над 2000
ааа ма те гаснат ли? Аз мислех че севетват през 2000км и накрая стига до червената и тя не спира да свети.
С течение на времето зелените ще изгасват една по една, за да знаеш кога горе-долу ти наближава смяната на маслото. Ако все още ти светят зелени, то те светят само докато запалиш колата и после изгасват. Ако обаче вече светне жълтата, то тя свети постоянно. След жълтата идва време и на червената, която също свети постоянно, за да ти напомня. Тогава светва и надпис OIL SERVICE
Занулява се ръчно по метода посочен в по-горния пост.
п.п. Има и още един надпис INSPECTION, който май светва през определени километри, да ти напомни да вкараш колата в сервиза, за да и направят техническа инспекция (която на мен ми светна вчера)
Занулява се ръчно по метода посочен в по-горния пост.
п.п. Има и още един надпис INSPECTION, който май светва през определени километри, да ти напомни да вкараш колата в сервиза, за да и направят техническа инспекция (която на мен ми светна вчера)

- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
Anti-Blocking Sistem или иначе казано ако абс-а не работи тя свети 

Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
Което не става с акъл,става с мощност

Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи

Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
- Гост
-
Indiana написа:haho написа:(изминати км. , студени стартове , форсиране и т.н.)![]()
Ако колата си е със сток мотора (с който е излязла от завода

Ако колата е двоен стоп , както в случая пиновете за зануляване са други (не ги знам със сигурност) и чрвените диоди са три на брой.
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2