Решетките на парното
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- longy
- младши ентусиаст
-
- Кара: Грозната Лети
- Детайли за колата: Чопли семки упорито
Решетките на парното
Колеги някой може ли да ми каже как се вадят решетките на парното вътре в купето,че искам да си ги почистя,а не знам как излизат.Благодаря предварително!
- момчето от село
- Потребител
-

Последна промяна момчето от село на 22 Яну 2009, 21:34, променена общо 1 път
Клуб на психически увредените
- longy
- младши ентусиаст
-
не знам кого дразня,но нал иза това е този форум,доколкото знам,за даси помагаме,който не го кефи да не ми отговаря.Аз просто искам да си стегна колата,не влизам тук само даси чеша езика.Та по темата,ако някои иска и може да ми помогне с отговори,моля да пише
поздрави на всички 

- NeedHead
- Брррръм!
-
- Кара: на стъклопласт ...
MANIA4KO написа:оооооооо ти пак се завьрна,не могат да те спрат нещо тия модератори,
чета че нещо си дразнел целият форум и наи вече този раздел е30, подкрепям те пускаи само такива любопитни и интересни темички,да се развива форума,да се научават нови и интесни неща за света на човешкото незнание
Бате моля ти се ходи си в Опел форума и се махай от тука,цял ден ти чета простащината и вече почва да ми писва от тебе! В началото ти се хилих на твоето незнание и безмозъчност,ама бате ти вече мина 'секви граници!

Life is Better SIDEWAYS!

bigmurzi написа:малко танкче
- longy
- младши ентусиаст
-
Е колеги търсих ли търсих,обаче не можах да намеря тема,която дава отговор на въпроса по тая моята тема,моля някой ако може да ми помогне.Поздрави на всички......и приятно каране

- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
А защо трябва да ги сваляш за едно чистене само
по-добре не ги бутай ,само ще им прецакаш щипките и после ще клюмват надолу постоянно

по-добре не ги бутай ,само ще им прецакаш щипките и после ще клюмват надолу постоянно

- longy
- младши ентусиаст
-
колеги огледал съм ги обстойно,но просто искам да см сигурен,засхтот ги понапънах малко но не подават,а не искам да ги чупя,Искам да ги изкарам,защото са направо кални,нал ивсе пак купих колата от едни диви селяни,който не са сменили нощо по нея през живота си(само номера като ми свалиха в КАТ,падна една кофа пръс,чак ме досрамя),извинявам се ако дразня някого с въпросите си,но си правя сам колата и не искам 1 да направя,а 2 да шчупя.Нямам пари за майстори,а и ръцете не са ми в Г...
Поздрави

1) Навеждаш решетката максимално надолу
2) Пъхаш 2 отвертки в двата края на най-горната дупка и дърпаш навън - поне на мен така ми беше най-лесно, сигурно може и без отвертките
п.п. Моите ги свалях защото бяха почнал сами да падат по дупките винаги в най-долно положение и си взех о-пръстенчета от най-малките и нанизах от 2-те на решетката и сега са 6
2) Пъхаш 2 отвертки в двата края на най-горната дупка и дърпаш навън - поне на мен така ми беше най-лесно, сигурно може и без отвертките
п.п. Моите ги свалях защото бяха почнал сами да падат по дупките винаги в най-долно положение и си взех о-пръстенчета от най-малките и нанизах от 2-те на решетката и сега са 6

- longy
- младши ентусиаст
-
10 мнения
• Страница 1 от 1