Червено Е30
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- bavarcheto.su11
- кандидат ентусиаст
-
Червено Е30
Здравейте колеги парво искам да ви честитя коледата и да ви пожелая успешна 2009 година дано през нея има сао сменени гуми и наливане на нови масла. Та по темата може би пак ще баде обаркана темата но реших да я пусна тука понеже нали това е Е30 манията
сега си тарся нова Е30-ка и се надявам скоро да я намеря защото наистина чуствам че ми липсва този автомобил, бях се запалил по черния цвят виждам я как седи на патя черна от сякаде та дори и джантите идеята ми е да баде мат понеже по ми харесва. Но от два дена нещо ми се наби червеното и сам се побаркал имам приател който се занимава с бояджийство и бях го питал как ще седи червения цвят но да бъде МАТ
.
Моля ако някой може да ми каже дали ще стой готино, дали е виждано нещо такова, та дори и ако някои има да ми покаже това ме яаде много от вътре. И също така искам да ви кажа че намерих една читава кола но има голям проблем не може да се регистрира и няма никакви номера какво можете да ме посаветвате и за това
Благодарско предварително
Поздрави от филибето

Моля ако някой може да ми каже дали ще стой готино, дали е виждано нещо такова, та дори и ако някои има да ми покаже това ме яаде много от вътре. И също така искам да ви кажа че намерих една читава кола но има голям проблем не може да се регистрира и няма никакви номера какво можете да ме посаветвате и за това

Благодарско предварително
Поздрави от филибето
приятел 4естита и на теб на4и тожа лято си купих е30 и бе6е одарена отзад и аз се бях зарибил мн да я боядисвам мат оба4е маисторами детои я пражи каза 4е е гадно и 4е мн се цапа ок сагласихсе боядисая обикновено 4епно и я осра такав крива стана и кита се напука на етория месец както и да е аз се погрижих за тях та мисалтами е 4е има ж русе две коли мат и да ти кажа 4е мн сажеляв 4е го послу6ах мн добре изглеждат и сам ре6ил 4е 6те си я направя и аз мат другия пат
- bavarcheto.su11
- кандидат ентусиаст
-
аз черния мат никои не може да ме разубеди за него ако Е30-та баде черна ще бъде мат, но има едно но ако е ЧЕРВЕНА мата дали ще седи добре
- chipipk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 318 is;e30 325ix+ инхалатор
ми колега аз бачкам в един сервиз и боядисвам коли моита е30-ска е черен мат и е уйасно красива преди 5 дни прасках шприц по колата на мои приятел(червен)тои доиде и решихме да направиме експеримент праснахме предния капак тажана и багажника с черен мат и сега я кара така и реши да я боядиса мат след нова година(но тоя пат с боя)
ште ти пратя снимки само да ги кача на коша

- bavarcheto.su11
- кандидат ентусиаст
-
- schmitz_batko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 324td touring
- Мечтае да кара: е30 М3
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- chipipk
- кандидат ентусиаст
-
- chipipk
- кандидат ентусиаст
-
- chipipk
- кандидат ентусиаст
-
- bavarcheto.su11
- кандидат ентусиаст
-
Transportera написа:Червен мат още не съм виждал на кола,но ако ще я боядисваш правия черен мат (виж ми в подписа)
колега колата в подписа ти е невероятна на мене много ми харесва но има една червена Е30-ка и сам се запалил затова не искам да и сменям цвета защото е голяма хуйня

- bavarcheto.su11
- кандидат ентусиаст
-
благодаря колега но май-май ще се откажа от червения МАТ нещо съм разучарован как изглежда може би като се накипри ще седи по добре но
нищо все пак благодаря

- chipipk
- кандидат ентусиаст
-
колега има червени цветове които са страхотни просто тове е шприц(подложката за боята)и е гаден цжет като я боядиша след нова година ще ти кача снимки за да я видиш тогава
- bavarcheto.su11
- кандидат ентусиаст
-
- chipipk
- кандидат ентусиаст
-
най вероятно,приятелчето лудна по мата,то и моита ще я праскам така че ще кача краините резултати задалжително
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2