питане за шпер
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- stanimir_stoilov
- Потребител
-
питане за шпер
взех един шпер голямо прасе ,но ми го дадоха без тея за които се захващат полуоските с 6-те болта,в смисъл че се вижда само дупка и не съм се занимавал с такива дейности за да знам.Надявам се да помогнете,понеже сега на е30ката ми полуоските са хванати на по 6 болта и незнам кое трябва да се измести за да стане
http://store.picbg.net/pubpic/22/92/5b6 ... 372292.jpg
ето това се вижда там където трябва да са полуоските
http://store.picbg.net/pubpic/22/92/5b6 ... 372292.jpg
ето това се вижда там където трябва да са полуоските
- beni barzia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5
- stanimir_stoilov
- Потребител
-
а как се свалят старите чашки,питам така спешно понеже и двата дифа са пред мен,а колата е без диф в момента и не мога да я карам
- beni barzia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5
- Bendji
- Потребител
-
- Кара: Е33 karting edition
Фланците се вадят много лесно. Взимаш една по-голяма и дебела отверка или нещо по-здраво и широко което да вкараш между фланеца и дифа.След което използваш дифа за опора и избутвал фланеца навън. 

Welcome to BMW Airlines !!!

- Mecho Puh
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 340, e34 530, e30 328, e87 120d
- Мечтае да кара: E30 M3 Evo Touring ,E34 M5 Touring
- Детайли за колата: E30 325 touring,сток беше М20Б25, после М50Б25, а сега вече е М60Б40,подготвена е за дрифт,изпускателната система е модифицирана и е 2Х60мм,средно оригинално Х - образно от е38 740i и задни проходни гърнета Крафт Моторспорт, ECU Megasquirt 3 PRO, модифицирана всмукателна система,въздушен филтър Green Racing Performance,полиуретанови тампони на цялата ходова част, Wisefab Lock Kit, окачване Raceland с Bilstein амортисиори ,седалка Промод Реисинг, колани Schrot,клетката е fullsize Крафт Моторспорт
.
Bendji написа:Фланците се вадят много лесно. Взимаш една по-голяма и дебела отверка или нещо по-здраво и широко което да вкараш между фланеца и дифа.След което използваш дифа за опора и избутвал фланеца навън.

6 мнения
• Страница 1 от 1