Проблем с оборатомера и датчика за температурата
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с оборатомера и датчика за температурата
Здравейте преди няколко дни се сдобих с 324D и единствения проблем който има е,че оборатомера и датчика за температурата неработят.Прерових всички датчици по мотора и мисля, че те са си наред.Остана само таблото или поне аз така си мисля.
Порових се из форума но имаше само подобни пробели. Неразбирам многго от електроника и бих искал да ме опътите къде биха могли да отстранят проблема поте за температурата.
От София съм жкл Люлин ще съм благодарен ако някой помогне.
Порових се из форума но имаше само подобни пробели. Неразбирам многго от електроника и бих искал да ме опътите къде биха могли да отстранят проблема поте за температурата.
От София съм жкл Люлин ще съм благодарен ако някой помогне.
- Ludmil
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е46 M47N20
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
е30
Честито! Дай да го видим тоя дизеляк... Нема се пуашиш ако ти свърши нафтата, а стрелката на уреда измерващ количеството на нафтата е доста над червената зона. Лампи при мен не святкат. Отначало не вярвах, но след като 4 пъти свършваше некъде на около 10-те литра, минах на друга тактика - фуния и туба от 5 литра - стоково обурудване. А некой друг с подобен проблем?!
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
Значи, пробвах го с друго табло ама от бензин и оборотомера и температурата заработиха,но непоказваха точни стоиности (оборотите седяха почти 2000 при положение,че мотора определено нее на толкова).
Та от каде мога да намеря същотото табло?, иначе единствено остана промлема да е в самите намотки на уредите ...
Ей това е трактора:
http://picbg.net/img.php?file=0ab1e96f12c0e869.jpg
Та от каде мога да намеря същотото табло?, иначе единствено остана промлема да е в самите намотки на уредите ...
Ей това е трактора:
http://picbg.net/img.php?file=0ab1e96f12c0e869.jpg
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
9 мнения
• Страница 1 от 1