Катастрофа - последствия
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Катастрофа - последствия
Здравейте, та понеже ударих колата преди 2 седмици и вчера малко я поразглобих и в момента в който свалих полуоската от към диф-а, тя се изръси на земята(излезе от носача) заедно с парчета и съчми от лагер. Та въпроса е - оправя ли се тая работа или треа търса друг носач(с диск) дето да си има полуоска? Мерси.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- ico-bmw
- ентусиаст
-
- Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car
требети носач десен и полуоска цела ,аз сте разкоствам една за части и сте измислим несто
Drive Only Cool Cars - E30 Baby 

.
Проблема не му е тва Мите!!!,Ники пробваи да го свалиш целия,смени лагера,демек сглоби целия носач,с полуоската,и се обади да ходиме да го закачиме някоя вечер с Дидо или може да се сьбереме пак Сите маимуни,те другите само сигнал чакат!!!! 

Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
е30
Вчера сутринта преди работа ходих малко да поспортувам и свалих здравия носач и планките на моста, ауспуха, кардана освободих от 17-ките. Тоест развих сичко дето треа. Да ама обаче на пострадалия носач не щат да излезат болтовете от ушите на моста, щот са се поусукали. Та викам целия мост. Да ама и ОН не иска да падне. Сам не мога да напраа нищо повече
Ше се мъча в събота па ако тръгне ще ида за Риба
П.С.
Дайте некфа графика на тая връзка на полуоската и главината.

П.С.
Дайте некфа графика на тая връзка на полуоската и главината.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
е30
Имам мост и носач, ако кажете таа вечер... 

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
e30
Свалихме го моста с Владо-поросторм. (Он подкарал 318ис-а двойния стоп.) Останаха обаче, металните вътрешности на тампоните на болтовете на купето. Земах един тръбен ключ и се надявам да излезнат, чрез въртене. Ако некой има трик за тоя проблем да си казва. Мерих разстоянието между болтовете за моста. Кажи речи е колкото по книгата, ма не е сигура, че новия мост ще влезе без проблем. На стария след удара едното гнездо за тампона бе станало от кръг на елипса, та това ми дава надежда
Днес ще купя тампони да сложа на моста и мисля я сглобявам, колко се може по скоро. Иде сняг - сноуборд! Вярвам, че ще тръгне но не знам дали ще е направо, което всъщност не е чак такъв проблем. Ако имам нужда от помощ, ще звънкам.

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
е30
Кажи кажи, викаш с флекс-а. Бах мааму надявам се по лесно да стане, че там къде е бокс-а нема ток 

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
е30
То и аз пускам от 6-тия етаж кат ми требва прахосмукачката, ма са дори не познавам съседите... ма ше стане работата. То тоя елемент от тампона оловен ли е, къв е? Ако го прорежа с флекс-а дали ще мога го сцепа с некъв вид клин?! Много е тясно долу под е30-то. Мерси за отговора по горе.
аз правих същата интервенция - не ти трябва ток . Едно тежко чукче , и мъскаш болтовете на горе с колко имаш пауар , те отпред са заострени няма повредиш резбата , от горе са на шлици и излизат на горе. След това малко игра да наместиш отворите на моста спрямо отвора на купето и пускаш болта да си мине през новия тампон , два чука на болта от горе да си намери шлиците , затягаш и те така
чукчето тип miniВариика най добре
свали задната седалка - там ще се пръхне болта

чукчето тип miniВариика най добре
свали задната седалка - там ще се пръхне болта

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
е30
Леле брат, аз такъв чук нямам, да не казвам, че чупих един днес, ма не дръжката....
Иначе ги резнах малко и после с тръбния наляво - надясно, малко подпиране в посока надолу и излязоха за 5 мин. Тампоните сложих новите в моста, и моста на колата. Бих казал, че пасна идеално, се едно нема щета. Само голям лазер да дигна сам дифа и да го завържа насекъде. За са ше съм само на 2 болта между дифа и моста. Немам сили и нерви за повече, утре слагам носачите и тръгвам, па квото ще да става. Даже гърнето нема сложа... Айде лека. В събота на враждебна ше я изложа да и се радвате 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.