Катастрофа - последствия

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Катастрофа - последствия

Мнение от KPETEH » 13 Ное 2008, 17:09

Здравейте, та понеже ударих колата преди 2 седмици и вчера малко я поразглобих и в момента в който свалих полуоската от към диф-а, тя се изръси на земята(излезе от носача) заедно с парчета и съчми от лагер. Та въпроса е - оправя ли се тая работа или треа търса друг носач(с диск) дето да си има полуоска? Мерси.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

ентусиаст
Аватар
Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car

Мнение от ico-bmw » 13 Ное 2008, 19:14

требети носач десен и полуоска цела ,аз сте разкоствам една за части и сте измислим несто
Drive Only Cool Cars - E30 Baby :winky:

младши ентусиаст
Аватар

.

Мнение от щирлиц » 13 Ное 2008, 21:53

Проблема не му е тва Мите!!!,Ники пробваи да го свалиш целия,смени лагера,демек сглоби целия носач,с полуоската,и се обади да ходиме да го закачиме някоя вечер с Дидо или може да се сьбереме пак Сите маимуни,те другите само сигнал чакат!!!! :mhihi:
Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.

старши ентусиаст
Аватар

е30

Мнение от KPETEH » 14 Ное 2008, 15:06

Вчера сутринта преди работа ходих малко да поспортувам и свалих здравия носач и планките на моста, ауспуха, кардана освободих от 17-ките. Тоест развих сичко дето треа. Да ама обаче на пострадалия носач не щат да излезат болтовете от ушите на моста, щот са се поусукали. Та викам целия мост. Да ама и ОН не иска да падне. Сам не мога да напраа нищо повече :mhihi: Ше се мъча в събота па ако тръгне ще ида за Риба :mhihi:

П.С.
Дайте некфа графика на тая връзка на полуоската и главината.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

старши ентусиаст
Аватар

е30

Мнение от KPETEH » 14 Ное 2008, 15:14

Имам мост и носач, ако кажете таа вечер... :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 6estaka » 14 Ное 2008, 18:39

Николай само изчакай да се прибереме и ше видиш сговорна дружина планина повдига

старши ентусиаст
Аватар

e30

Мнение от KPETEH » 17 Ное 2008, 13:19

Свалихме го моста с Владо-поросторм. (Он подкарал 318ис-а двойния стоп.) Останаха обаче, металните вътрешности на тампоните на болтовете на купето. Земах един тръбен ключ и се надявам да излезнат, чрез въртене. Ако некой има трик за тоя проблем да си казва. Мерих разстоянието между болтовете за моста. Кажи речи е колкото по книгата, ма не е сигура, че новия мост ще влезе без проблем. На стария след удара едното гнездо за тампона бе станало от кръг на елипса, та това ми дава надежда :mhihi: Днес ще купя тампони да сложа на моста и мисля я сглобявам, колко се може по скоро. Иде сняг - сноуборд! Вярвам, че ще тръгне но не знам дали ще е направо, което всъщност не е чак такъв проблем. Ако имам нужда от помощ, ще звънкам.

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 17 Ное 2008, 13:23

ама ако оставя 4 следи по снега значи трябва да играе флекса :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

е30

Мнение от KPETEH » 17 Ное 2008, 14:05

Кажи кажи, викаш с флекс-а. Бах мааму надявам се по лесно да стане, че там къде е бокс-а нема ток :mhihi:

моторспорт
Аватар

Мнение от KIM » 17 Ное 2008, 14:10

имам удължители към километър :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

е30

Мнение от KPETEH » 17 Ное 2008, 14:17

То и аз пускам от 6-тия етаж кат ми требва прахосмукачката, ма са дори не познавам съседите... ма ше стане работата. То тоя елемент от тампона оловен ли е, къв е? Ако го прорежа с флекс-а дали ще мога го сцепа с некъв вид клин?! Много е тясно долу под е30-то. Мерси за отговора по горе.

моторспорт
Аватар

Мнение от KIM » 17 Ное 2008, 14:21

лошото е че нямам време инак с удоволствие бих помогнал ;)
Изображение

Babuna master
Аватар

Мнение от mitak_o » 19 Ное 2008, 11:23

аз правих същата интервенция - не ти трябва ток . Едно тежко чукче , и мъскаш болтовете на горе с колко имаш пауар , те отпред са заострени няма повредиш резбата , от горе са на шлици и излизат на горе. След това малко игра да наместиш отворите на моста спрямо отвора на купето и пускаш болта да си мине през новия тампон , два чука на болта от горе да си намери шлиците , затягаш и те така :D
чукчето тип miniВариика най добре
свали задната седалка - там ще се пръхне болта
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

е30

Мнение от KPETEH » 19 Ное 2008, 21:37

Леле брат, аз такъв чук нямам, да не казвам, че чупих един днес, ма не дръжката.... :mhihi: Иначе ги резнах малко и после с тръбния наляво - надясно, малко подпиране в посока надолу и излязоха за 5 мин. Тампоните сложих новите в моста, и моста на колата. Бих казал, че пасна идеално, се едно нема щета. Само голям лазер да дигна сам дифа и да го завържа насекъде. За са ше съм само на 2 болта между дифа и моста. Немам сили и нерви за повече, утре слагам носачите и тръгвам, па квото ще да става. Даже гърнето нема сложа... Айде лека. В събота на враждебна ше я изложа да и се радвате 8)

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 19 Ное 2008, 22:04

надявам се,че се шегуваш :shock:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Следваща

Назад към E30