Турбо на Е30 318is
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- NeznayniaVoyn
- Потребител
-
- Кара: M3 CSL
Турбо на Е30 318is
Здравейте колеги ,
искам да питам , защото мисля да купувам 318is 89г. какво ми трябва да сложа Турбо ? Истина ли е че този мотор е с ковани бутала и т.н ?
Дайте списък на всичко което ми трябва за да стане 318T
!
искам да питам , защото мисля да купувам 318is 89г. какво ми трябва да сложа Турбо ? Истина ли е че този мотор е с ковани бутала и т.н ?
Дайте списък на всичко което ми трябва за да стане 318T

- NeznayniaVoyn
- Потребител
-
- Кара: M3 CSL
Бих взел колата само ако мога да я турбинирам качествено , но без да сменям половината мотор !
К27 надявам се да ограничиш мненията си !
Какво мога да имам предвид под турбиниране ? Да сложа турбина на колата , интеркулер и т.н ...
Питам , защото на доста коли трябва да се слагат ковани бутала , скорости и т.н ... просто искам да знам при Е30 какво ми е нужно за да работи турбото ...
А колата ще я взема лесно , но ще я взема само за турбо проект !
Просто не съм много на ясно с турбинирането на БМВ , знам че мога да сложа вал от 320 D и да стане 2.3 или нещо такова ...
К27 надявам се да ограничиш мненията си !
Какво мога да имам предвид под турбиниране ? Да сложа турбина на колата , интеркулер и т.н ...
Питам , защото на доста коли трябва да се слагат ковани бутала , скорости и т.н ... просто искам да знам при Е30 какво ми е нужно за да работи турбото ...
А колата ще я взема лесно , но ще я взема само за турбо проект !
Просто не съм много на ясно с турбинирането на БМВ , знам че мога да сложа вал от 320 D и да стане 2.3 или нещо такова ...
- K27
- кандидат ентусиаст
-
KIM написа:нали![]()
9. БМВ 318 турбо (Лудия GSM)...................................12.378 сек. (30.06.2007г.)
Да, на 0.6-0.7 бара, със стокова карантия...

Я подай ми, мила мамо, тенджурката с боба...
- misanthrope
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 ci
K27 написа:KIM написа:нали![]()
9. БМВ 318 турбо (Лудия GSM)...................................12.378 сек. (30.06.2007г.)
Да, на 0.6-0.7 бара, със стокова карантия...
e na 0.7 мое да удари слу4айно 200те коня

- K27
- кандидат ентусиаст
-
То случайно мое и некое развързано магаре да удари ако ги зима тия 402м с ниски 12-ки на правата у село, ама...
Малко е залюхана работата тука http://www.letstorquebhp.com/calculator.asp , ма горе-доле моа са сети некой къ съ праат ниски 12-ки с 0.6-0.7 бара надув и стокови чревца на фурна...

Малко е залюхана работата тука http://www.letstorquebhp.com/calculator.asp , ма горе-доле моа са сети некой къ съ праат ниски 12-ки с 0.6-0.7 бара надув и стокови чревца на фурна...

Я подай ми, мила мамо, тенджурката с боба...
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2