съединител М40
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- PaRaBoliC
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 туряга
- Детайли за колата: мнооо бърза
съединител М40
колеги, днес сядам в бимата и ха да освободя от скорост със съединителче културно и да я паля и хоп и педала на съединителя потъна. скоро ми се случи да ми намалее спирачната течност просто еи така , и не се сетих че може да е от загуба по съединителната хидравлика. сега разбрах
. забелязах теча от тъи наречения спомагателен цилиндър или както по английско го зоват clutch slave cylinder. сълзи по периферията на монтажната площ на механизма. преди време (1 седмица) влязох в една доста дълбока копка , с много ниска скорост , инак щях да съм триколка сега
и тогава забелязах теча, но спря. да поясня по корпуса му удар не личи, явно е друснало както си трябва.
питането ми е следното, случвало си се е на някой и как си е решил проблема. гледам има го цялото цилиндърче не за много пара но няма ли някои ремонтен комплект в който се сменят уплътнения, семерингове и т.н.
ако изпреварите закупуването на ново цилиндърче с компетентни мнения ще е напредък за българската икономика:)
мерси предварително!

питането ми е следното, случвало си се е на някой и как си е решил проблема. гледам има го цялото цилиндърче не за много пара но няма ли някои ремонтен комплект в който се сменят уплътнения, семерингове и т.н.
ако изпреварите закупуването на ново цилиндърче с компетентни мнения ще е напредък за българската икономика:)
мерси предварително!
- PaRaBoliC
- кандидат ентусиаст
-
- PaRaBoliC
- кандидат ентусиаст
-
- PaRaBoliC
- кандидат ентусиаст
-
- PaRaBoliC
- кандидат ентусиаст
-
мерси момчарляци! аз го намерих в един сайт euro07.bg където има търсачка на съвместимости и е много полезно, не че цилиндърчето беше съвместимо с нешто друго освен БМВ но го намерих за около 30тина лева.
та колега ако ми дадеш насока откъде да взема ремонтен комплект първо да пробвам с него няма да се сърдя хич
та колега ако ми дадеш насока откъде да взема ремонтен комплект първо да пробвам с него няма да се сърдя хич

- PaRaBoliC
- кандидат ентусиаст
-
- PaRaBoliC
- кандидат ентусиаст
-
стига си ми спамил хубавата темичка че и без това е на приключване работата. утре отивам да проверя едно сервизче тука до дома, омръзна ми да се гърча. палеца ту мърда ту не мърда. бах кавалджийската работа.
- ico-bmw
- ентусиаст
-
- Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car
Аз имам някакъв проблем със съединителя но незнам какъв
и защо се получи пак незнам 

Drive Only Cool Cars - E30 Baby 

- PaRaBoliC
- кандидат ентусиаст
-
колега, казваи какъв е проблема. аз имам чувството че всичко научих за тоя съединител и пак нещо грешно правя (абе от някъде влиза въздух и не мога да обезвъздуша, и все по тъмно ме сварва и не мога подробно да огледам ситуацията подробно) , но ако опишеш проблема подробно може да го коментираме. 

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Колега да идвам да ти "упрайм" колецата. Преди време сменях съединител. Няма никакви проблеми, всичко е направено просто.
- PaRaBoliC
- кандидат ентусиаст
-
15 мнения
• Страница 1 от 1