320 89'- Не подържа нормална температура???
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
320 89'- Не подържа нормална температура???
Моля, помогнете. В задръстване вдига зверски температурата (100-110 и ако не спра и на 120 ще качи) , а вечер на права държи на 80??? Казаха ми че термостата е за смяна още като я взех, но възможно ли да е нещо по-сериозно???
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
И моята загряваше лятото в големите жеги в задръстванията. След смяна на термостата с такъв който отваря на по-ниска температура, и смяна на радиатора с по-голям всичко се оправи. Стрелката дори не стига средата на 12 часа, а седи малко преди това. И като са ти казали че термостата е за смяна по-добре го смени, преди да се наложи да сменяш по-сериозни работи 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
Е много ти благодаря. Аз съм наистина притеснен дали ми е читава колата, а ти изкарвая задкормилното устройство причината
Моля ви дайте ми някакъв отговор, защото наистина съм се сдухал много.
Разбирам че съм нов, нямам и 100км на E30, но ти не си бил така, така ли? Искам просто да карам и да съм спокоен не искам да се мера с никой.

Разбирам че съм нов, нямам и 100км на E30, но ти не си бил така, така ли? Искам просто да карам и да съм спокоен не искам да се мера с никой.
- RORO
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
- Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза
Абе хора събудете се бе къв термостат при условие ,че ти загравя само на место а в движение не.тва си е чисто виско.Или по вашата логика когато колата се движи термостата отваря,когато спре той затваря до следващото потиглане така ли?Леле....
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ми поразгледай първо
пълно е с такива малоумни теми
....нещо ми тропа..шарнирите са ми разбити,ама не е от тях
..тва беше некъв от последните хитове в е46 секцията 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- RORO
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
- Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза
ISKAM_E30 написа:Благодаря зза читавите отговориА за тея дет рещиха да ме нахранят веднага-евалата е тва е верно идеята на такива форуми- един дет незнае пита, а друг дет мнооого знае го храни
евалата пичове, аз си изтривам профила и ви пожелавам успешно позиране. Дано не останете незабелязани
не се афектирай и не слагай всички под един знаменател има и хора които биха ти помогнали да разрешиш появилият се проблем. Не им се връзвай и те са били ливади и са гледали дефекта като бик скорости.....
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
По темата: Купи си виско и ако нямаш дифузьор си сложи. Ако проблема не се оправи тогава се насочвай към термостат
По принцип проблема не би трябвало да е в термостата, но аз лично бих си сменил и термостат! И не си купувай първото срещнато менте за 10 лв
Намери или BEHR или WAHLER! За твойта кола трябва да отваря на 80 градуса стандартно
Ползвай по често търсачката и ще видиш колко полезна информация има във форума. По някога има теми който те интересуват и са разсиквани десетки пъти! Когато се получи това се появяват такива отговори като тези който изтрих.
Момчета, дръжте се като големи хора! Не се излагайте така! Тук не е хранилка или местото да се обиждате! Има хора който разбират повече от другите но това не означава че трябва да обиждат напред и назад!
Ако някой иска да добави нещо в темата да ми пише ЛС!

По принцип проблема не би трябвало да е в термостата, но аз лично бих си сменил и термостат! И не си купувай първото срещнато менте за 10 лв

Ползвай по често търсачката и ще видиш колко полезна информация има във форума. По някога има теми който те интересуват и са разсиквани десетки пъти! Когато се получи това се появяват такива отговори като тези който изтрих.
Момчета, дръжте се като големи хора! Не се излагайте така! Тук не е хранилка или местото да се обиждате! Има хора който разбират повече от другите но това не означава че трябва да обиждат напред и назад!
Ако някой иска да добави нещо в темата да ми пише ЛС!

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

8 мнения
• Страница 1 от 1