Жило за газта
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Жило за газта
Извинявам се за тъпичката тема ... ама ми трябва малко помощ относно жилото на газта... казаха ми че трябвало да има някаква пружинка някъде си при двигателя и искам да разбера дали е така ??? и изобщо трябва ли ми ? двигателя е м10б18
мерси предварително

- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
:)
Следователно има такава пружинка.... и в тоа случей какво прая ... сменям цяло жило или мога да си намеря такава пружина??? 

- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
Ами било възможно заради това че я няма да ми гърми постоянно клапата на дебитомера!
И трябва да сменя цялото жило заради тая пружина ли ????
И трябва да сменя цялото жило заради тая пружина ли ????

- 320iPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше е39 530dM-sport,e60 530d M-sport
Не ... и колата никога не е имала .... а се предполага също че идва от регулатора .... когато държиш колата във високи обороти повече време!

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
кое по-точно ти гърми ?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
Клапата на дебитомера гърми ... след тфа мерише на суров бензин вътре при нея
на няколко пъти отварях дебитомера и пилих клапата по малко колкото да подкара колата че все на кофти места ме оставяше колата
хах след тфа се налага една лека центровка на оборотите от всмукателните колектори и се прибирам горе доло нормално хахах
та затова попитах дали тфа гърмене се дължи на тая премахната пружинка ... не регулатора или незнам вече на какво ... за да знам като го оправя тфа и като сложа нов дебитомер ... че няма да се налага след тфа и неговата клапа да пиля !!!

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
..и малко преди да стигнеш,сваляш главата да наместиш клапаните
ти си в бахти филма бре момче
фърли я и си вземи нещо по читаво

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
Ами ако имах възможност за такава екстра едва ли щах да продължавам да задавам въпроси за такива работи
апак и наистина ако е заради една тъпа пружина да сменя цяла кола 

- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
Аха... ами щомто така е по добре .. тфа ще напрая ... мерси
Извод: Липсва ви Някфа тъпа пружинка... най добре си смете целия двигател или направо цялата кола

Извод: Липсва ви Някфа тъпа пружинка... най добре си смете целия двигател или направо цялата кола

13 мнения
• Страница 1 от 1