Какъв е тоя диференциал?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Какъв е тоя диференциал?
Начи момчета искам да си купя за е30-ката 6пер от е34 и неговият диференциал е голямия.... (не знам това на линка по долу дали е големия , от е 30 е ,но разбрах 4е са голям среден и малък) и ако има някои дето ги познава да каже дали 6те пасне капака от линка http://bmwpower-bg.net/forums/album_pic ... c_id=18352 на диференциала на е34-то
Малко неразбрано ама...
Малко неразбрано ама...
- Mecho Puh
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 340, e34 530, e30 328, e87 120d
- Мечтае да кара: E30 M3 Evo Touring ,E34 M5 Touring
- Детайли за колата: E30 325 touring,сток беше М20Б25, после М50Б25, а сега вече е М60Б40,подготвена е за дрифт,изпускателната система е модифицирана и е 2Х60мм,средно оригинално Х - образно от е38 740i и задни проходни гърнета Крафт Моторспорт, ECU Megasquirt 3 PRO, модифицирана всмукателна система,въздушен филтър Green Racing Performance,полиуретанови тампони на цялата ходова част, Wisefab Lock Kit, окачване Raceland с Bilstein амортисиори ,седалка Промод Реисинг, колани Schrot,клетката е fullsize Крафт Моторспорт
.
за да знаеш ,ето ти наи лесния начин да ги различаваш - капака на земята е от малко прасе и е с 6 болта ,а диференциала е с 8 болта на капака и е голямо прасе,а за среден не бях чувал
:)
a ше стане тоя вариянт на е30 с е34-ов диф. и с капак от тоя на снимката.... тои е от е 30
а да ме посъвтвате с какво число диф. е по подходящо да се сложи
а да ме посъвтвате с какво число диф. е по подходящо да се сложи
- prostia
- младши ентусиаст
-
- Кара: e28 e30 e38
Re: .
Mecho Puh написа:за да знаеш ,ето ти наи лесния начин да ги различаваш - капака на земята е от малко прасе и е с 6 болта ,а диференциала е с 8 болта на капака и е голямо прасе,а за среден не бях чувал
ами е34 с б25 е с по голям диф та ако ги наредиш на земята трите дифа тоз от снимката е средния
e
е има ли е30 с диференциял като на е34-то б25....аз тогава какъв капак триабва да си търся,и изоб6то 6те намеря ли
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Абе дай го тоя диф насам да се мъча аз, то си е голмята играчка иначе 

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
a
знам че има тема за диф. от е34 в е30 ама кжете сега дали ще стане че оня иска да го продава цялото .... да знам аз изобщо дали да си играя да го свалям тоя диференциал от е34-то....
z
ама аз искам от тоя диференциал да зема капака и да го сложа на диференциал от е34 б25... и да си го сложа в е30-то...ама един колега каза по горе че тоя на е34-то е още по голям
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Re: з
madaraaa написа:хубаво де ...така и не разбрах , ще стане ли или не ?
Става става.. Пиши после и ние да пробваме

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2