...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
С слабите ми ел познания знам че релето премахва напрежението от самия ключ когато контактите му се допрат (на ключа) , тва става кат го натискаш. Добре е даже препоръчително да сложиш реле както Динко ти каза, за да отнемеш напрежението от самия контактен ключ който ти задвижва стъклата, в последствие може да се стопи самия той. Релето отнема не сами първоначалното напрежение , а съшо последствията от него като Топлината
. Нещо такова беше за тва конкретно реленце гачи 

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- small
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34
- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
Като се видиме да взема престилката ще ти покажа всичко как става
Аз наскоро се лутах из кабеляка за ел. стъклата на Е30-ката и още са ми пресни спомените 

- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
porostorm написа:аз съм окабелил, по 2 кабела от машинките, по 2 маси за копчетата и 2 плюса от бушон таблото като ползвах бушон 17, който беше писал колега за него... ама искам да си го направя как требе, с релета...Alexbmw написа:Като се видиме да взема престилката ще ти покажа всичко как ставаАз наскоро се лутах из кабеляка за ел. стъклата на Е30-ката и още са ми пресни спомените
То докато не сложиш релето от бушон 17 ток няма да видиш

10 мнения
• Страница 1 от 1