БМВ М3
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
БМВ М3
Продавам бмв м3 1990 , 2,3 215кс, подновен салон боя мотор снимки в галерията телефони за контакти и повече имформация на лични. Ако някои може моля да качи снимките в обявата защото не знам как. Цената също се коментира на лични и по телефона.
It`s party time !
- santo_bansko
- ентусиаст
-
- Кара: Само компоти:)
немога да заспа бес да ги ка4а:)
баси маиката тя е като от завода:)
колега неискам бира неискам по4ерпка искам КРАГ4Е:)

баси маиката тя е като от завода:)
колега неискам бира неискам по4ерпка искам КРАГ4Е:)
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
все още имам интерес,ама не на тая цена 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
пусни ми едно лс с цената колега ,телефона ти го нямам
колкото и да струва ,колата е чук. Няма вече такива. Преди месец видях да влачат една загробена без врати седалки и т.н , но М-ка ...... Беше с някакви грозни раздувки тип чучоне ,но преполагам само колко пари им е струвала.... Успех ако не друго.....

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Имаше некои отворковци дето голем го вадеха, къде са сега да ударат парата на масата и да ни затворат устите, а?
Такава кола излиза един път на пазара.....
Уникална е, успех!
П.С. трябва да си забърша лигите.....
П.С. 2 сори за спама

Уникална е, успех!
П.С. трябва да си забърша лигите.....

П.С. 2 сори за спама
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- rango
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на магия
нешто секнаха коментарите

НЕ Е МНОГО ВАЖНО КОЛКО ТИ Е МОЩНА КОЛАТА ПО ВАЖНО Е КОЛКО ТИ Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!
!
Колкото 2 е36 М3
Колкото и да съм сектант на е30 е36м3 с 15к лева в перформанс тунинг по-добре ми звучи
Може пък и да не сам достатачно болен затова така да мисля
е30м3 си е легенда няма какво да се коментира ранго
Успех с продажбата и сори за спама

е30м3 си е легенда няма какво да се коментира ранго

[00:00:25] Boris Dimitrov каза: мое мнение е че голфа е много по бърза и мощна кола от бмв
http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif
http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Re: !
MICH__ написа:Колкото 2 е36 М3Колкото и да съм сектант на е30 е36м3 с 15к лева в перформанс тунинг по-добре ми звучи
Може пък и да не сам достатачно болен затова така да мисля
![]()
е30м3 си е легенда няма какво да се коментира ранго![]()
така е колега ама е36 м3 има към 200 в мобиле.де и за по 6-7 евра а е30 ...

It`s party time !
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
На тва чудовище акциза му е 9500лв. изобщо както каза колегата в mobile.de Е30 М3 не са много а и ако сметнете цената която ш ви излезе с докарване+акциз+рецистрация+секви разправии ше стане същата дори може и повече
п.с.Невероятен автомобил успех с продажбата колега!!!

- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
Bavarec*** написа:На тва чудовище акциза му е 9500лв. изобщо както каза колегата в mobile.de Е30 М3 не са много а и ако сметнете цената която ш ви излезе с докарване+акциз+рецистрация+секви разправии ше стане същата дори може и повече![]()
Не само че са по-малко ами и котгато потърсите просто М3 без никакви други спецификации е36 излизат на първите страници, то си е най-ефтината М-ка тези са си от 11-12 хиляди еуро нагоре форигинал, ама лично аз смятам че почнаха много да се оливат всички с тези е30-ки верно като кажа бмв първата ми рпедстава е това, ама някакви ис-ки за по 7-8 бона да не говорим 4е има и за по 14-15 бона , М-ката 30 бона а е 1990 гн... голям манияк и адски паралия ше я притежава тази кола.. ясно е то.. ние само ще си чешем езиците и ще ни е яд че не е 13 бона примерно...

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Re: !
MICH__ написа:Колкото 2 е36 М3Колкото и да съм сектант на е30 е36м3 с 15к лева в перформанс тунинг по-добре ми звучи
![]()
На Е36 акциза му е само 15к лв.

Нали знаете тая кола ще се купи от някой който има кинти и тфа няма да му е основния автомобил. Кво спамите обявата на човека

Иначе колата е един път. Красота

ПП:
(321 к.с./236 кВ) - дължат се 14 160 лева
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
-Maxxx- написа:Bavarec*** написа:На тва чудовище акциза му е 9500лв. изобщо както каза колегата в mobile.de Е30 М3 не са много а и ако сметнете цената която ш ви излезе с докарване+акциз+рецистрация+секви разправии ше стане същата дори може и повече![]()
Не само че са по-малко ами и котгато потърсите просто М3 без никакви други спецификации е36 излизат на първите страници, то си е най-ефтината М-ка тези са си от 11-12 хиляди еуро нагоре форигинал, ама лично аз смятам че почнаха много да се оливат всички с тези е30-ки верно като кажа бмв първата ми рпедстава е това, ама някакви ис-ки за по 7-8 бона да не говорим 4е има и за по 14-15 бона , М-ката 30 бона а е 1990 гн... голям манияк и адски паралия ше я притежава тази кола.. ясно е то.. ние само ще си чешем езиците и ще ни е яд че не е 13 бона примерно...
Абе кат толко знаете "почнали да се оливат" еми те колите толко си струват,като няма какво да кажете си траите не му разваляите темата на човека.
То за да си купиш такава кола трябва да имаш оня синия пламък за които говорат хора коита нямат представа какво е това,а само са чували и се правят на големи сектанти и т.н.,ама като доиде обява за някоя кола която е гледана с любов и еуникална сама за себе си вие почвате ама много висока цената,еми така е хубавото е скъпо.
Секи един истински почитател и поклонник на марката ще остане гладен една седмица пред това да притежава рядък и уникален екземпляр.
Тука 70% от отя форум са регистрирани защото имат БМВ а не защото обичат маркат истински.
Нека модераторите се намесят и оправат темата така както трябва да изглежда една обява за такъв автомобил!

31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3