Мерси че ми заключихте Темата :!:

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car

Мерси че ми заключихте Темата :!:

Мнение от ico-bmw » 11 Сеп 2008, 21:10

Незнам какъв ви е проблема, но аз го разбирам така:
1-Щом си пишан много хора- Темата се спира :!:
2-Щом се обсъжда нещо сериозно- Темата се спира :!:
3-Щом на някой не му изнася- Темата се спира :!:

И още куп причини, който аз ненамирам за основателни...

Но разбирасе вие си знаете... Пак ви благодаря, за което :idea:

:arrow: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=101708
Drive Only Cool Cars - E30 Baby :winky:

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 11 Сеп 2008, 21:39

Темата е заключена поради същата причина, заради която заключиха и за Софииските сбирки темата, става прекалено много спам. Просто ако можем да се контролираме малко повече не вярвам, че и темите ще бъдат заключвани ;)
Tux0 Ca !
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от ico-bmw » 11 Сеп 2008, 21:42

SpUd3r написа:Темата е заключена поради същата причина, заради която заключиха и за Софииските сбирки темата, става прекалено много спам. Просто ако можем да се контролираме малко повече не вярвам, че и темите ще бъдат заключвани ;)

Разбирам те марто ама, се пак... Еми ок щом така са решили колегите тъй да бъде ;)

Надявам се секи вече си знае каде се събираме такаче. Поживо поздраво 8)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30-ките на безин
Мечтае да кара: e24

..

Мнение от MeTo_BMWto » 11 Сеп 2008, 21:42

еми вместо да заключват темите нека направят един чат канал и ще се реши проблема :mhihi: :mhihi: и няма да е лошо да я отключат защото все пак някой влизат само заради тази тема
Изображение
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре Just e30 :)

младши ентусиаст
Аватар

.

Мнение от щирлиц » 11 Сеп 2008, 21:47

Абе модераторите може за някои да има 15 страници спам а тук,когато обсьждаме неща,които не завьршват с "успех :mhihi: " режете нали?????какво ви беше работа да заключите наи-писаната тема в подфорум Е30??? повече сте от нас простите момчета които споделят опит ли???може да има малко спам ама па вие направо прекалихте!!!Щеше да става важна тема????? а не заключена маи?????на фона на сичко сринато в тая дьржава вие сринахте и малкото ентусиазьм в нас!!!! любимия БМВ форум Хвала на такива модератори :evil: БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОДКРЕПАТА,И ЧЕ ВИЕ ГОЛЕМИТЕ Е30 МАНИАЦИ ПОСЕТИХТЕ ПОНЕ 1 ОТ НАШИТЕ СБИРКИ!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:П.П -сигурно щото се движите на 10см над асфалта??
Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.

ентусиаст
Аватар

Re: .

Мнение от ico-bmw » 11 Сеп 2008, 22:24

jorofaceoff написа:Абе модераторите може за някои да има 15 страници спам а тук,когато обсьждаме неща,които не завьршват с "успех :mhihi: " режете нали?????какво ви беше работа да заключите наи-писаната тема в подфорум Е30??? повече сте от нас простите момчета които споделят опит ли???може да има малко спам ама па вие направо прекалихте!!!Щеше да става важна тема????? а не заключена маи?????на фона на сичко сринато в тая дьржава вие сринахте и малкото ентусиазьм в нас!!!! любимия БМВ форум Хвала на такива модератори :evil: БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОДКРЕПАТА,И ЧЕ ВИЕ ГОЛЕМИТЕ Е30 МАНИАЦИ ПОСЕТИХТЕ ПОНЕ 1 ОТ НАШИТЕ СБИРКИ!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:П.П -сигурно щото се движите на 10см над асфалта??

Жоро мани, не се ядосвай :confused: Станалото, станало :!:

Искам да отбележа за всички да си знаете, че Сбирките Продължават пак на същото място и по същото време...

младши ентусиаст
Аватар

Re: .

Мнение от BMWfenomen » 11 Сеп 2008, 23:52

jorofaceoff написа:Абе модераторите може за някои да има 15 страници спам а тук,когато обсьждаме неща,които не завьршват с "успех :mhihi: " режете нали?????какво ви беше работа да заключите наи-писаната тема в подфорум Е30??? повече сте от нас простите момчета които споделят опит ли???може да има малко спам ама па вие направо прекалихте!!!Щеше да става важна тема????? а не заключена маи?????на фона на сичко сринато в тая дьржава вие сринахте и малкото ентусиазьм в нас!!!! любимия БМВ форум Хвала на такива модератори :evil: БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОДКРЕПАТА,И ЧЕ ВИЕ ГОЛЕМИТЕ Е30 МАНИАЦИ ПОСЕТИХТЕ ПОНЕ 1 ОТ НАШИТЕ СБИРКИ!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:П.П -сигурно щото се движите на 10см над асфалта??

да и аз влизах секи ден да прочета по нещо интаресно в тази тема.......а сега трябва да чета "kak da digna mo6nosta" "kakyw 4ip da sloja" "izkam Mpower motor" поклон пред модераторите :dummy:
Изображение

пияния майстор
Аватар
Кара: на мастика с айрян
Мечтае да кара: е30 М3

Re: ..

Мнение от remaka » 12 Сеп 2008, 0:08

MeTo_BMWto написа:еми вместо да заключват темите нека направят един чат канал и ще се реши проблема :mhihi: :mhihi: и няма да е лошо да я отключат защото все пак някой влизат само заради тази тема

като мен например ама се не мога да сколасам да дойда!!! А и имаше интересни неща които не си ми казвал е вече няма от къде да ги научавам нека седят Е36 темите,когато погледана "Всички актуални мнения" винаги има по 10-тина теми е36 от типа "Масло за 320"или "Тези джанти стават ли?" понеже тази за е30 е една с 30 страници ключ!!!!Мерси за разбирателството на модераторите!!!!!!!!
Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност :)
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи :)
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от ico-bmw » 12 Сеп 2008, 10:29

(Митко)-Колеги благодаря ви на всички. И ви благодаря че всички заедно направихме едно голямо е30 ''семейство'' чрез което аз се запознах с много колеги, който за мене си остават приятели на който може да се разчита.

Искам да искажа благодарност на:
deyan-enchev
jorofaceoff
6estaka
MeTo_BMWto
beni barzia
SpUd3r
liort
KPETEH
niko_first
Boris_Velev
Hastalavista
///Milen_bmw
BMWfenomen
bmw maniqk ivo bmw
ico-bmw(брат ми)
Надявам се да не съм пропуснал някой, ако съм се извинявам...
Искрено ви благодаря за подкрепата и за всичко, нека си остане така...
ДА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ТАКА МОМЧЕТА ДА СТАВАМЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ, ЗНАЕТЕ МЯСТОТО И ВРЕМЕТО :yes:
Още веднъш искам да благодаря на всички --> Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vmax » 12 Сеп 2008, 17:55

Аиде сега можете да заключите и тази тема с риск за бан,ще кажа че с всичко в България е така тръгне ли нещо в някаква възходяща посока все ще се намери на некой да му докривее и като има малко власт да се прави на господ и да раздава несправедливо првосъдие :evil:
Аиде със здраве ще мислиме някакъв друг начин за комуникация по междуни все пак не трябва да пълниме така уважавания ни от всички форум с наще проблеми и мнение :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Новини
Аватар

Re: Мерси че ми заключихте Темата :!:

Мнение от Новини » 12 Сеп 2008, 18:40

ico-bmw написа:Незнам какъв ви е проблема, но аз го разбирам така:
1-Щом си пишан много хора- Темата се спира :!:
2-Щом се обсъжда нещо сериозно- Темата се спира :!:
3-Щом на някой не му изнася- Темата се спира :!:

И още куп причини, който аз ненамирам за основателни...

Но разбирасе вие си знаете... Пак ви благодаря, за което :idea:

:arrow: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=101708

Темата е заключена поради огромното количество спам и оффтопик в нея. Това е нарушение на правилата на форума, които очевидно малцина си правят труда да прочетат. Явно ще ги учите по трудния начин.
Секцията "Е30" е технически форум, не място за обсъждане на сбирки и мероприятия.
Това са причините за заключване на тази тема.

MeTo_BMWto написа:еми вместо да заключват темите нека направят един чат канал и ще се реши проблема :mhihi: :mhihi: и няма да е лошо да я отключат защото все пак някой влизат само заради тази тема

Чат канал има и линка към него е горе в дясно.
Темата няма да бъде отключена.

Мдаа.... седим си ние по цял ден и само дебнем любимите ви теми за да ги заключим ей така без причина. Ние, административния екип на форума, не сме ентусиасти, а някаква сган, дошла тук да тормози невинните и добросъвестни потребители. :winky:

Назад към E30